Iwona - ocena (1) Autobus Lini S o godzinie 12.48 i w sobotę dzisiaj o 12.49 spóźnia się o... Iwona Grazyna - ocena (1) Wyrazy uznania dla pani kierowcy o nr.2579 prowadzącej trolejbus nr 24. Ani... Grazyna Barbara Marciniak 81-002 Gdynia ul Morska 303 - ocena (1) Właśnie sprzed nosa odjechał mi trolejbus 26 , przystanek Chylonia centrum.... Barbara Marciniak 81-002 Gdynia
A - ocena (1) Podziękowania dla kierowcy linii 141, który jechał 13.06.2025 o godzinie... A ha - ocena (1) Po raz kolejny autobus lini S odjechał z przystanku ul Raduńska ,(planowy... ha Katarzyna - ocena (1) Punkt Obsługi Klienta nr 1 w Galerii Metropolia - panują tu standardy obsługi... Katarzyna Anna - ocena (1) Przemiły i bardzo przystojny kierowca linia 154 zaczekał na mnie. Takich... Anna Kasia - ocena (1) Dno i wodorosty. Zupełnie nieczytelna informacja odnośnie zmian rozkładów... Kasia Pasażer - ocena (1) Witam serdecznie wielkie podziękowania dla kierowcy Lini 117 nr 7097 za Super... Pasażer Zawiedziona Gdańszczanka - ocena (1) Non stop tramwajem i autobusy się spozniaja-tragedia! Dzisiaj czara się... Zawiedziona Gdańszczanka Ewa - ocena (1) Wsiadałam dzisiaj o godz.11.00do autobusu 165 na przystanku Elektrociepłonia... Ewa Emilia - ocena (1) Pozostawiłam u kierowcy linii 160 odjeżdżającego spod Dworca Gdynia Główna... Emilia Ewa i Dyzio - ocena (1) Za koniczyn i te rejony komunikacja bardzo słaba. Ewa i Dyzio Elka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z Komunikacji Miejskiej w Gdańsku nie mam... Elka Agnieszka - ocena (1) Dziś pierwszy raz od kilku lat wsiadłam do autobusu miejskiego ( 199... Agnieszka Dominika - ocena (1) Dzisiaj (20.11.2024) o godzinie 6.14 autobus nr 114 nie zatrzymał się na... Dominika Sławomir - ocena (1) Plusem jest to,że można kupić bilet przez aplikację. Sławomir Abc - ocena (1) Brawo dla kierowcy w Gdyni autobusu 194 który oszczędził ponad 20 min... Abc Pasazer - ocena (1) Pan z numerem 30 mistrz Pasazer Robs - ocena (1) Dzisiaj (29.Paź.2024.) ok. godz. 12/55 wracałem z Gdyni Orłowa. Ponieważ... Robs