.. - ocena (1) Chciałabym dać wskazówkę dla Pana kierowcy o numerze 4251 żeby może byl... .. Kamila - ocena (1) W tramwaju brak włączonej klimatyzacji mimo to że jest nr tramwaju 1036 numer... Kamila meil.do.aplikacjii@gmail.com - ocena (1) Jechałem 20.06.2024 linią 252 o godzinie 13:47. Kierowca o numerze 4110... meil.do.aplikacjii@gmail.com
Dominika - ocena (1) Pierwszy raz zdarzyło mi się jechać z tak uważnym kierowcą. Podróżowałam z... Dominika Wiktoria - ocena (1) Wieczny problem z autobusem nr 152 a dokładnie chodzi o pętle Mały Kack... Wiktoria Molle - ocena (1) Witam . Po raz drugi kierowca autobusu nr N40 nie zatrzymał się na przystanku... Molle Mieszkaniec Gdynii - ocena (1) Proszę o ingerencję i odpowiedz na wiadomość kierowcy prowadzący autobusy... Mieszkaniec Gdynii El. Now. - ocena (1) Uwielbiam Gdańsk. Cudowne miasto chociaż mocno zakorkowane. Super ze jest... El. Now. Bartosz - ocena (1) Autobus linii 173 o godzinie 5:43 ( w Dębogórzu) w dniu 29 kwietnia 2024... Bartosz Justyna Witkowska - ocena (1) Chcąc przejechać autobusem 138 z Westerplatte z mężem poruszającym się na... Justyna Witkowska Asia - ocena (1) Dziękuję bardzo kierowcy nr 6943 linii 199 w dniu 27 kwietnia 2024 na... Asia Ewa Nowosławska - ocena (1) Jestem stałym pasazerem linii187 na trasie Sopot Brodwino - Sopot PKP. Jako... Ewa Nowosławska Karolina - ocena (1) Dlaczego kierowca trojlebusa odjeżdżającego z dworca głównego linii 29... Karolina Ola K - ocena (1) Komunikacja miejska nie funkcjonuje, wieczne opóźnienia, bynajmniej nie... Ola K Anonimowo - ocena (1) Jadąc 150 g.16.32 machając Panu na żądanie na arciszewskich 3 razy pan... Anonimowo Tomasz - ocena (1) Kierowca autobusu nr 127 nie zatrzymał się na przystanku przy ul. Myśliwskiej... Tomasz N - ocena (1) Działa pod dyktando prezydent na rzecz kampani wyborczej N Pasażer - ocena (1) Kierowca 27 w dniu wczorajszym tj.20.03.2024, nie zatrzymał się na przystanku... Pasażer Angelika - ocena (1) Chciała bym dzisiaj podziękować kierowcy Linii R, który rano kursem o 8.42 z... Angelika Kasia - ocena (1) Katastrofa, komunikacja zapchana do granic możliwości w kierunku... Kasia