Marcin - ocena (1) Super lubie tak jeździć Marcin Tragedia - ocena (1) ZTM to stan umysłu. Żona kupiła mi bilet przez Skycash bo ja nie mam i... Tragedia Niezadowolona - ocena (1) Tragedia, wiecznie spóźnione, wiecznie przepełnione. Autobusy i komunikacja... Niezadowolona
Lux - ocena (1) Czekając na przystanku ,,na żądanie,, już drugi raz pomimo tego że machałam... Lux Nick - ocena (1) Notoryczne spóźnianie się autobusów w Sopocie- 117 i 143. Nawet gdy jedzie z... Nick Guzman - ocena (1) Autobus lini Z notorycznie ma opóźnienia kilkudziesięcio minutowe . Widać że... Guzman Roman - ocena (1) Dzisiaj jechałem na identyfikację zwłok mojego ojca na Pogórze. Linia 141.... Roman Dawid - ocena (1) Motorniczy są bardzo nie mili w stosunku do rowerzystów, mimo że wsiadam w... Dawid Pati - ocena (1) Masakra!!!! Korki i spóźnienia ok Ale żeby wogole autobusy sobie nie... Pati Niedzielny pasażer - ocena (2) Porażka, u kierowcy niemożna kupić normalnie biletu chociaż mniemana pandemia... Niedzielny pasażer Zofia - ocena (1) Takiego chamstwa że strony motorniczego już dawno nie widziałam kupowałam... Zofia O - ocena (1) Do Rumii regularnie nie dojeżdżają autobusy nr R. Komunikacja nie jeździ... O Wojtek - opinia (1) Najgorsza komunikacja miejska Wojtek Piotr - opinia (1) Autobus 128 09.11 05.09Trochę się spóźnił przez korki. Ale obsługa (kupiłem... Piotr Justa - opinia (1) Odważni ludzie z honorem pozrywało swego czasu szmaty okupanta Polski... Justa Mieszkaniec Kamiennego Potoku - opinia (1) Autobus linii 185 Sopot 16.08.2023 godz. 13. Powiem tylko jedno horror mój... Mieszkaniec Kamiennego Potoku Natalia - opinia (1) Byłoby miło aby kierowcy sami nauczyli się korzystania z rozkładu jazdy... Natalia Przemek - opinia (1) Gdańsk to jest jednak miasto absurdów im większe miasto tym większa patologia... Przemek Dziewczyna - opinia (1) Dnia 16 czerwca kierowca lini autobusu 2276 autobus (173) o godzinie 15:20... Dziewczyna Lucy - opinia (1) Notorycznie spóźnienia linii tramwajowej 11 z Ujeściska.! To naprawdę... Lucy