respirator70 - opinia (1) 10.40 zl za przejazd z Gdanska do Rumi... respirator70 Jarema - opinia (1) Chora komunikacja 2 godziny czekania zero kontaktu!!!! Linia 181 3 autobusy... Jarema Zosia H - opinia (1) Jestem żywo zainteresowana faktem, iż kierowca strofuje pasażerów o brak... Zosia H
NieLubieZkm - opinia (1) Autobusy notorycznie się spóźniają NieLubieZkm Olga - opinia (1) Bardzo dziękuję Panu z linii 2654 w kierunku Lotniska, który w dniu 8.12.21 r... Olga Marcin - opinia (1) linia 175 to jeden wielki żart... jeżdżę średnio raz, dwa razy w tygodniu i... Marcin Mieszkaniec Gdyni - opinia (1) W dniu 02.12. autobus linii 105 nr boczny 2041, w ogóle nie odjechał z pod... Mieszkaniec Gdyni Jolanta - opinia (1) Chciałam uzyskać informację dotyczącą linii nr.128.Prawie codziennie jadę po... Jolanta X - opinia (1) To jest poprostu szczyt wszystkiego autobus 175 notorycznie jeździ spóźniony... X Ryszard L. - opinia (1) Dnia10.11.2021 wracając z pracy z przystanku Rdestowa /Chwaszczyńska... Ryszard L. Remix2021 - opinia (1) Zróbcie selekcję jak na bramkach , który z tych tzw pasażerów nadaje się do... Remix2021 Grażyna Kornecka - opinia (1) Kontrola w tramwaju nr 12 w dniu 9-11-21r. godz. 15 tramwaj skręcał w ulicę... Grażyna Kornecka Pasażer - opinia (1) Tramwaje i autobusy nie trzymają się rozkładów. Ja rozumiem się spóźnić bo... Pasażer Roksana - opinia (1) Jechałam o 7 50 23 kierunek kacze buki bardzo miły pan mówił proszę dziękuje... Roksana Klaudia - opinia (1) Jechałam dzisiaj linia 152 nr 5068, autobus jest tak brudny ze idzie się... Klaudia Adi - opinia (1) Wracam z pracy autobusem lini R przesiadam sie na przystanku Hutnicza... Adi Rozczarowana Małgorzata - opinia (1) Kierowca autobusu S 4046 10.10.2021 godz1133 odjazd z Wladysława 4,bardzo... Rozczarowana Małgorzata Dariusz - opinia (1) Kierowca autobusu R nr 2277 bardzo nie miły i opryskliwy nie chciał sprzedać... Dariusz Bogusław Michalczyk - opinia (1) Dzień dobry.Nazywam się Bogusław Michalczyk i jestem mieszkańcem Gdyni.Miałem... Bogusław Michalczyk Pasażerka - opinia (1) Tramwaj nr 5, około godz. 11.25 tuż przy pętli Oliwa, po gwałtownym... Pasażerka