Turystka - opinia (1) Wredność i nieuprzejmość kierowcy na linii nr 130 (prowadzący nr 5215) -... Turystka Ktoś - opinia (1) Autobus Lini 173 spóźnił się 14min. Wsiadalam na przystanku Chylonia Dworzec... Ktoś Agnieszka - opinia (1) Czy kierowcy jeżdżący linia 112 za karę dostają tą trasę? Każdy jeden jest... Agnieszka
Ania - opinia (1) Masakra, przy temp.30 st w autobusach linii 117 smród i upał.Klima nie... Ania Ktoś - opinia (1) Autobus Z o numerze 4251... Kierowca bardzo duzo przeklinał i bardzo... Ktoś Anna - opinia (2) W dniu dzisiejszym tj 25.09.2020 autobus 86 godz 8:02 w Rumi na przystanku... Anna Mateusz - opinia (1) Fajnie było machać jak n13 jedzie dalej trzy osoby machały a pojechał dalej... Mateusz Wioletta - opinia (1) To są kpiny,autobus R notorycznie się spóźnia!ludzie chcą dojechać na czas do... Wioletta Ona - opinia (1) To jest jakiś żart że od dwóch dni autobus R z dworca głównego na przystanek... Ona Marta - opinia (1) Dnia 18.02.2021 godzina 6:47 trolejbus o numerze 30 rejestracja... Marta Anya - opinia (1) Niedziela. Autobus linii 29 wielki Kack fikakowo. W nieuprzejmy sposób... Anya Marek magielda - opinia (1) Chcialbym bardzo podziekowac w znaleziueniu moich sluchawek panu z infolinie... Marek magielda Pasażerka - opinia (1) Dzień dobry. Chciałam napisać tutaj słowo od Siebie, pochwalić postawę i... Pasażerka Sylwia - opinia (1) Kierowca o numerze 4253 na linii Z próbował zamknąć mi drzwi przed nosem... Sylwia Piotr - opinia (1) Chciałbym zgłosić skargę na Kierowce jadącego autobusem o 14.33 a Placu... Piotr Bartek - opinia (1) Dramat, autobus 181 odjeżdżający o 21.46 z przystanku sopot pkp. w tym... Bartek Emilia Kamrowska - opinia (1) Dzisiaj godzina 15:18,Leśny Zakątek n/ż autobus linii 171 czerwony.Wsiadłam... Emilia Kamrowska Ula - opinia (1) Dzień dobry. Chciałam podzielić się opinią bo uznałam, że jest to bardzo... Ula Nicole - opinia (1) Dzień dobry, W dniu dzisiejszym byłam świadkiem przykrej sytuacji... Pani... Nicole ASIA - opinia (1) Gratuluję pomysłu zlikwidowania lini 212. Autobus 112 jest i będzie... ASIA