Koniec z darmowym przewozem rowerów - w lato będą za złotówkę

Od maja do października przewóz rowerów w SKM będzie kosztować 1zł... koniec z darmowym przewozem rowerów. Argumentacja takiej decyzji? "chcemy sprawdzić ile osób przewozi rowery w SKM" - phi.

Sama opłata 1zł za przewóz roweru jeszcze nie jest tak tragiczna (no tak, zależy dla kogo - ile kto podróżuje), wg mnie najgorszy jest sam fakt że trzeba będzie dodatkowo kupić bilet. Byłoby choć trochę milej, gdyby automaty biletowe zawsze działały...

(informacja z dzisiejszego wydania "dziennika bałtyckiego")
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koniec z darmowym przewozem rowerów - w lato będą za złotówkę

było o tym 5 dni temu na tym portalu
http://rowery.trojmiasto.pl/Koniec-z-bezplatnym-przewozem-rowerow-w-SKM-n38055.html

Nikomu nie przeszkadza taka suma, a SKM zarobi trochę grosza, jestem za.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie przeszkadza?

Mi osobiście przeszkadza, bo muszę iść z rowerem do kasy SKM (po drugiej stronie torów), i dodatkowo zdejmować rękawiczki, plecak itp. BARDZO niewygodne.

TJ - no tak, faktycznie - nie zauważyłem (choć wchodząc na "rowery.trojmiasto.pl" nadal tego nie widzę...) ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://www.skm.pkp.pl/centrum-informacyjne/informacje-dla-podroznych/szczegoly-informacji/?tx_ttnews=102&tx_ttnews=1
Czyli nie tak do końca za 1zł ,bo z miesięcznym za darmo,ale uważam że powinno być za free dla wszystkich.Skm powinno śię wziąść za syf w "przedziałówkach"a nie a liczenie rowerów.

ludzie jakie liczenie? przeciez jak wsiądzie ktoś z miesiecznym na rowerze to juz go nie policzą :).
Kasa jest Kasa, może byc i złotówka ale mogloby byc 50 gr. Pozostaje sie cieszyc ze nie okrągle 5 pln

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...