Kosakowo - osiedle domów w zabudowie fourplex

Witam,

co myślicie o tej inwestycji? Według mnie byłaby niezła, gdyż w cenie mieszkania mamy - 1/4 nowego domu, kawałek ogródka, piękną okolicę, w miarę blisko Gdynię http://www.dsinvestment.pl/oferta/sprzedaz
Niestety są też minusy - niedalekie lotnisko, które będzie czynne niedługo ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Kosakowo - osiedle domów w zabudowie fourplex

"Ann" to deweloper ktory was nagania !!! Bardzo dziwne ze ze domek juz kupiony a jeszcze na forach siedzi robic reklame :) Kobieta ktora zna sie na wylewkach, cekolach i lotniskjo nie przeszkadza - bujda roku Nie dajcie sie nabrac i jedzcie na miejsce sami sie przekonac jak slychac samoloty Najlepiej jechac na lotnisko gdanskie i przekonac sie ze tanie linie to przewarznie odrzutowce i jaki to huk Wszedzoe wookolo gdynskiego lotniska nagle osiedla powstaja Wlasciciele ziemi chca sie pozbyc goracego jablka bo za pare lat ta ziemia bedzie g*wno warta a ludzie sie nabieraja
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 40

oferta podobna do słonecznych tarasów w Pępowie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy komuś udało się zejść z ceny ? :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

No i wszystkie media rzecz jasna, oraz piec gazowy dwufunkcyjny. Wszystko jest w cenie. Cóż...typowa kobieta...płotek i ściany, a o instalacjach ani słowa:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Budynek jest oddawany w stanie deweloperskim. Tzn. na podłogach wylewka, ściany tynkowane i cekolowane malowane na biało, okna i drzwi wejściowe. Poza tym w cenie jest ogrodzenie, taras z kostki brukowej i posiana trawa (chociaż nie sądzę, żeby to miało jakiś sens w grudniu)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Slyszalem ze podana cena lokalu dotyczy stanu surowego, czy to prawda ? Na innej stronie wyczytalem iz budynki oferowane sa w stanie deweloperskim. Mozecie wiec powiedziec jak to faktycznie wyglada?

Witam!!
Byłam na budowie, okolica baaardzo mi się podoba ale mimo wszystko obawiamy się z mężem tego lotniska. Patrząc na pas startowy jest szansa, że samoloty będą latały tuż nad domkami;/ jeśli chodzi o lądowanie to jeszcze nie jest tak źle ale przy starcie to jest niesamowity hałas;/ póki co w planach przewidziane są loty małych samolotów ale w dalszej perspektywie tj. za 5 - 10 lat jak będą latały już pasażerskie może to się zrobić uciążliwe:(

Postaramy się zrobić jak najwięcej samodzielnie. Pewnych rzeczy jednak się nie da, chociażby kominek. Na razie nie myśleliśmy o konkretnych firmach szczerze mówiąc, ale pewnie będziemy szukać takich, które są polecane przez znajomych i sprawdzone.
Dla mnie ten dom to wciąż abstrakcja. To wszystko dzieje się tak szybko, że chyba jeszcze do mnie do końca nie dociera:)
Również pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ann ,mam pytanko czy macie firmę ,która będzie wam wykańczała pomieszczenia?Jeśli tak to czy możesz podać nazwę?Pozdrawiam:)

Owszem. Ja będę mieszkała w pierwszym domku. Również pozdrawiam:)

Witam ,wraz z mężem podpisaliśmy umowę wstępną na drugi domek,także jeszcze trochę i bedziemy się wprowadzać.Developer naprawdę spoko,Pan Siek fajny facet ,idzie na ugode z klientem.A co do lotniska to ono położone będzie z dala od inwestycji .Lotnisko może przeszkadzać osobą ,które mieszkają na przeciw.Jak ktoś pojedzie na teren inwestycji to sam się przekona.My pojechaliśmy i się zakochaliśmy.Rewelacja.Pozdrawiam i zachęcam.

Czy są na forum osoby ,które również podpisały umowy?

Przy domkach raczej nie ma takiej możliwości, bo najzwyczajniej w świecie nie ma na to miejsca.

Nie ma czynszu. To nie blok. Płacisz za to z czego korzystasz, a nie za wycieczką na Wyspy Kanaryjskie pana prezesa spółdzielni.

jest jakaś szansa aby garaże powstały przy tych domkach. Bo tak troche słabo jak jest bez garazu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A masz moze pojecie o orientacyjnych miesiecznych kosztach zwiazanych np. czynszem, oplatami ?

Pytalem o to wczoraj napotkanego miejscowego. Twierdzil ze nie jest zle, choc samolociki nie dadza raczej zapomniec o tym iz mieszka sie w poblizu lotniska.

Pewnie w jakiś sposób tak. Ale jeśli o mnie chodzi zdecydowanie wolę mieć w pobliżu startujący , czy też lądujący co jakiś czas samolot (na razie są to prawie wyłącznie śmigłowce), niż np. ruchliwą ulicę. Zresztą za tą cenę i przy takim standardzie wykonania, szczerze mówiąc mam w nosie to lotnisko:)
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

A co myslicie o tym lotnisku w poblizu? Moze to byc potem uciazliwe?

Wlasnie wrocilem z malego rekonesansu w okolice inwestycji. Jeden domek juz stoi, jest wykanczany, drugi sie buduje, wiec cos sie dzieje. Okolica fakt dosc mila...

Dziekuje bardzo za informacje

Inne tematy z forum

Kuchnia na wymiar - cena - opinie (187 odpowiedzi)

Witam wszystkich ! :) chciałabym prosić o pomoc w wyborze firmy, która zrobi mi meble kuchenne na...