Kosakowo - osiedle domów w zabudowie fourplex

Witam,

co myślicie o tej inwestycji? Według mnie byłaby niezła, gdyż w cenie mieszkania mamy - 1/4 nowego domu, kawałek ogródka, piękną okolicę, w miarę blisko Gdynię http://www.dsinvestment.pl/oferta/sprzedaz
Niestety są też minusy - niedalekie lotnisko, które będzie czynne niedługo ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Kosakowo - osiedle domów w zabudowie fourplex

To jest nas więcej, też jeździmy, oglądamy i kombinujemy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Takiego optymizmu odnośnie lotniska to sie nie spodziewałam, na pewno trzeba być przygotowanym na przylotniskowe uciążliwości.
Z tym super dojazdem przez estakadę to tez się nie zgadzam, póki nie zmienią infrastruktury drogowej. Na chwile obecną kończy się estakada i zaczyna sie korek zjazdowy na Obłużu. Ale okolica jest piekna to prawda :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja z żoną też się przymierzam do kupna 1/4 domku. Jeżeli chodzi o lotnisko to będzie ono kawałek od tego osiedla - a na pasie startowym nie będziemy mieszkać - wiec sam widok samolotów nie powinien przeszkadzać. A hałasu też nie powinno być. Zaletą niewątpliwą będzie to że będzie super dojazd przez estakadę. A sama okolica jest piękna i blisko morze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dla mnie ta 1/4 domu nie jest alternatywą dla domu, tylko dla mieszkania. Nie uciekam od sąsiadów, tylko chcę ich ograniczyć. teraz jako mieszkanka bloku czteropiętrowego mam ich duzo więcej niż miałabym mieszkajac na tym osiedlu. Dom wolnostojacy w moim przypadku nie wchodzi w rachubę, jestesmy z męzem dość mocno zapracowani zawodowo a dom to przecież wiecznie coś ;)
Szukałam podobnych ofert (głównie cenowo) w okolicach Trójmiasta, ale nie znalazłam.
Tutaj martwi mnie tylko powstające lotnisko.
Widzę po aktywnosci na moim wątku, ze ta inwestycja nie wzbudza wiekszego zainteresowania.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

1/4 domu to nie to samo co dom wolnostojący.
Nadal masz sąsiadów blisko siebie więc namiastka swobody znikoma.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16

Inne tematy z forum

Kuchnia na wymiar - cena - opinie (187 odpowiedzi)

Witam wszystkich ! :) chciałabym prosić o pomoc w wyborze firmy, która zrobi mi meble kuchenne na...