Nowe dzwony!!!! (6) Od wczoraj tj. 11 sierpnia 2018 naprawione dzwony biją tak, że uszami... maryla Mary27 - opinia (1) Kościół na 6+. Jest to Kościół moich lat młodzieńczych. Został pięknie... Mary27 Mary27 - opinia (1) SUPER !!!!!! Jest to moja Parafia. Ksiądz Proboszcz Prałat Kazimierz... Mary27
Ostatnie namaszczenie (1) Pisałam o ,,zaginionym ,, księdzu który nie potrafił się znaleźć kiedy miał... Ola Najlepsza parafia! (1) Jest nowocześnie; bardzo miła atmosfera - rodzinna, co uważam jest... Parafianin Wiele do zrobienia. (1) W górnym kościele zimno nawet w lecie nieprzyjemny wiatr przez szpary na... Parafianie Brak klimatu (1) Ludzie nie modlą się , nie ma żadnej atmosfery wzniosłości. Fatalne... wczasowicz Porażka! (1) Największa porażka jaka może być. Robią problemy ze wszystkim a jak ksiądz na... Ja wkurzona To sie nazywa ksiadz?! (1) Wczoraj byliśmy w szpitalu i ze względu na to, że dziadek nam umieral rodzina... Jessica Parafianka - opinia (1) Piękne tabernakulum w górnej Świątyni i ołtarz papieski. Warto zajrzeć też do... Parafianka