Koseda, studio fryzjerskie, Gdynia Chylonia

jakie są Wasze opinie na temat usług oferowanych przez Kosedę?
chciałabym tam robić fryzure ślubną... ale nie wiem nawet która fryzjerka jest tam polecana...
pomóżcie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Koseda, studio fryzjerskie, Gdynia Chylonia

Ja tylko slyszalam ze wlascicielka czesze swietnie. Podobno ona czesala wszystkie Miss Swiata jak byly w Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

hahah ludzie to maja wyobraznie :D A Osamy Binladena nie czesala przypadkiem ? :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam praktykantką u pani Marii.I akurat to jest prawda ze czesała wszystkie Miss. Jest super fryzjerka tak jak inne ktore pod jej okiem pracuja najlepiej jak mogą duzo wyniosłam z tych praktyk. GODNE POLECENIA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja słyszałam odwrotne opinie i po wizycie tez uważam, że tym modelkom jedynie mogę współczuć. Zdecydowanie nie polecam salonu, brak profesjonalizmu i byle jakie ścięcie. Cena nie jest wysoka i oto jedyny plus. Jedyne w czym specjalizują się tam fryzjerki to plotki :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co roku jestem w Gdyni i zawsze w tym salonie fryzjerskim. Jestem bardzo zadowolona i nie zamienie nigdy na inny .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koseda jest super salonem fryzjerskim ale się ceni a jest za co ;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

czy to jest w domu towarowym tam na dole??

Pani Maria Koseda SUPER REWELACJA!!!!!!!!!!! POLECAM Z RĘKĄ NA SERCU
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

to jest na dole pod EEG :)
ja jestem umówiona do Pani Emilki... słyszałyście cos?
mam zawsze problem z fryzjerami, i martwię się aby wszytsko było extra z moją fryzurką w dniu ślubu.
oczywiście pójdę na czesanie próbne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

ja od jakiegos czasu chodze do kosedy na 10lutego i baaardzo jestem zadowolona. postanowilam zatem,ze fryzure slubna tez zrobie u nich,tyle ze w chyloni,bo bede miala blizej po prostu.
mailowo dowiedzialam sie od pani kosedy,ze :
"w Witawie polecam Emil
i EwelinÄ…. W chyloni Polecam EwÄ™ i AnetÄ™ natomiast na 10-tego lutego
najlepszy jest Łukasz."
a fryzura probna kosztuje 80 i finalna rowniez.

a to ich stronka,na ktorej sa zdjecia wlasnie z wyborow miss:
www.studiofryzjerskie.pl/

Ło matko kochana:) Jak weszlam na ta stronke i zobaczylam zdjecie naszej Marzenki Cieslak to sie normalnie wystraszylam. Ona jesta jakas taka....straszna???:)

Ja także polecam panią Ewelinę w Witawie. Czesała mnie do ślubu, byłam bardzo zadowolona. Umie super doradzić i dobrać fryzure.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ewelina nie potrafi dobrać koloru gdyby to była prawda to zamierzony blond nie wyszedł by pomarańczowy, czesanie hm.. umie raczej ulizać- osobiście nie polecam

poprostu tragedia, byłam u pani w blond kręconych włosach, spieprzyła mi tak włosy że musze teraz odczekac aż mi noramlnie odrosną... jestem zrozpaczona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja czesalam sie do slubu na witawie nie pamietam jak ta pani ma na imiei bylam bardzo zadowolona:) polecam ten salon.

Przez ponad rok korzystałam z usług w Kosedzie i zawsze robiłam włosy u Emilki. Co prawda do ślubu mnie nie czesała, ale zawsze schodziłam z fotela zadowolona. Myślę, że i w tym się sprawdzi. Mogę polecić ją w 100%. Poza tym jest baaardzo sympatyczna:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Robert, który kiedyś pracował w tym salonie, teraz pracuje w klubie fryzjerskim w Gdyni na ulicy Mściwoja. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja byłam tam u pani Ani na próbnej fryzurce w Kosedzie w Chyloni i inie polecam! Skopała mi totalnie tę fryzure wyglądałam jak Maria Antonina- mam bardzo dużo włosów a ona jeszcze mi je dodatkowo natapirowała, strasznie chciała się popisać a zrobiła coś okrppnego z moimi włosami a do tego to wszytsko jeszcze tego dnia się rozwaliło
nie jestem zadwolona, sama pani bez polotu i wizji na to jaką fryzurę dobrac do włosów klienta...
już nie dlugo idę do Lucasa do Dagmary na próbną mam nadzieję że będe zadwolona

Na Chyloni polecam p.Ewę,p.Emilię i p.Dorotę.. wszystkie panie mnie czesały..każda na inny sposób i z indywidualną wyobraznią.. wszystkie czesania były staranne i dokładne. moje fryzury były przede wszystkim CZYSTE i trzymały się kilka dni..Gdyby nie swędzenie skóry głowy to bym i dłużej w nich pochodziła hihi... na prawdę polecam.. pełen profesjonalizm

Niestety , Pan Robert już tam nie pracuje !!!! może ktoś ma najnowsze namiary ? zawsze byłam bardzo zadowolona ze strzyżenia 100% profesjonalizmu !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Salon Vertigo Witawa dół przy aptece

jak fryzura ślubna to tylko p.Ania Czarna. Pięknie czesze. Balayage p.Andzia.
Nie polecam p.Ani w lokach spieprzyła mi moje blond włosy.
Reszty nie znam. Kiedyś był pan robert, zawsze miał pomysł na włosy,a nie robił na odpierdziel
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Witawie nie ma juz Roberta, odszedł i pracuje gdzie indziej w Gdyni.

Jest najlepszy :)

Pan Robert nie pracuje już na Mściwoja :( Proszę o najnowsze namiary . Nie znam lepszego fryzjera !!!

dziewczyny a jeśli chodzi o kosede na witawie to do kogo najlepiej pójść na czesanie?

Hej ja polecam albo Anie w lokach albo Marte chodze do nich na zmiane jak trafie.Jestem bardzo zadowolona

Ja sie nie zgadzm z opina znam dziewczyny bo mieszkam w Witawie i czesto tam bywam kazda ma swoj styl ale co do blondow to Ania w lokach robi super kolory a z kolei Ania czarna koki hmmm takie sobie ,ale kazdemu nie dogodzisz....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam!Jeśli Chylonia to p. Ewa. Czesała mnie do slubu -super , fajnie dobiera kolorki-farbowanie. Dodam ,ze mam nie łatwe kręcone włosy.

Ja z koleji chodze do Ani w lokach na witawie i czesala mnie do slubu w pieknego koka.Kolor tez mam super a chodzilam juz wszedzie u niej jest najlepiej.pozdrawiam

Fryzjer jak fryzjer bez rewelacji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na pewno nie spotkasz tam fryzjerki, która od Ciebie będzie oczekiwała gotowego pomysłu na fryzurę, bo każda z nich sama potrafi się wcielić w rolę stylistki. W innych "tak zwanych salonach fryzjerskich" łatwo trafić na takiego fryzjera, który później obgaduje klientki, że "nie wiedzą czego chcą i myślą, ze on im coś wymyśli".

Jakieś nowe opinie o tym salonie???

Ja chodzę o wielu lat do Kosedy w Chylonii - polecam P. Emilkę, P.Ewę, Właścicielkę P.Kosedę. Jeśli macie jakieś wątpliowści to polecam też drugi salon w Gdyni Ossesive

Ja również polecam salon na Chylonii I p. Ewę. :-)

Zdecydowanie nie polecam! Jeżeli się uda to ściecię faktycznie może mieć satysfakcjonującą formę, ale jeżeli chodzi o poprawki bądź " reklamacje" to z wielką łaską.
Nie byłam zadowolona, więc poprosiłam o poprawki to w odpowiedzi otrzymałam tylko wielki zarzut i słowa, że jest tak jak powinno. Poprawka została dokonana, ale równie kiepsko jak pierwsze ścięcie przy tym płaciłam tyle samo co przy pierwszym podejściu.
Po za tym uważają się za jeden z lepszych salonów, w mojej opinii to jeden z wielu podrzędnych.

Wszystkim się nie dogodzi. Ja chodzę do Pani Ani albo Marty. Obie świetnie dobierają kolory.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Halo pani Mario to s....aczewo zrobilo furore hi hi .Duze zainteresowanie, wyjatkowy kolor, bardzo dobrze dobrany, bardzo twarzowy itd.
Pozdrawiam wszystkich ze Szwecji

Inne tematy z forum

Ewa - ocena (3 odpowiedzi)

Z całego serca polecam CDL! Pani Paulina uratowała moją laktację podczas kryzysu laktacyjnego....

Piotr - ocena (3 odpowiedzi)

Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię Notarialną Aleksandry Soleckiej w Gdyni Wiczlinie....

Ewelina - ocena (3 odpowiedzi)

Super online kurs. Można przesłuchać lekcje gdziekolwiek jestem. Kurs aktywny przez 9 miesięcy...