Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Witam wszystkich,

Ostatnio lubię oglądać Kosmikę TV, wróżbitę Macieja i innych, nawet próbowałam zadzwonić, próbowałam kilka razy, dzień później znów kilka razy i w żaden sposób nie mogę się dodzwonić. Jak to jest, że ludzie którzy się tam dodzwaniają mówią że udaje się za pierwszym, drugim razem, a mnie nie udało się wcale pomimo usilnych prób, pomimo że dzwoniłam w różnych momentach, i w trakcie porady i w innych momentach? Czy to oglądacie? Może jest ktoś kto się dodzwonił i potwierdzi, że faktycznie można dodzwonić się łatwo.
Nie chce żeby zaraz stworzyła się dyskusja na temat czy wierzyć we wróżby czy nie, czy sie sprawdza czy nie, czy głupota korzystać czy nie...
Co o tym myślicie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 51

Re: Kosmika TV Wróżbita Maciej i inni...

Ja tez tak mysle Ze Kosmica powina byc karana zwłaszcza że nie łączy z wróżbitą a nalicza kase za niewykonaną usługe.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dzwoniła 22razy i w trakcje porady i w tedy kiedy P.Dorota Haładyn czekała na widza i zapraszała aby dzwonic i nic z tego Kosmica w łączy tasme proponuje innych doradców duchowych i na koniec nagrana tasma szczeka spróbój ponownie i kasuje za połączenia a połączenia z wróżką nie było i za niewykonaną usługę forse kasuje A P.Dorota ma fige z masłem nie zapłaci jej Kosmica bo porady nie udzieliła Ja mysle ze oszukują dzwoniących i P.dorotke Haładyn robią kase sobie.Forsy natraciłam a porady nie uzyskałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I love forum.trojmiasto.pl

I was impressed with the way you expressed your thoughts about GDAŃSK, GDYNIA, SOPOT - Informacje, Rozrywka, Imprezy, Kino, Noclegi, Hotele, Mapa, Zabytki, Trojmiasto, Przewodnik - Portal Regionalny Trójmiasto. I can not belive that somebody can write an amazing story like thet about I love GDAŃSK, GDYNIA, SOPOT - Informacje, Rozrywka, Imprezy, Kino, Noclegi, Hotele, Mapa, Zabytki, Trojmiasto, Przewodnik - Portal Regionalny Trójmiasto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale kasa za ten "biznes"idzie do Berlina...

Telewizja i Kosmica bogaca sie na czyjejs krzywdzie!Ludzie do nich dzwonia ...a licznik bije,dokladnie tak jak na kasie w programie:"Lowcy promocji"..

Re: Kosmika TV..

Droga Nino, zanim oddasz sprawę w ręce Rzecznika Spraw Konsumenta przeczytaj najpierw REGULAMIN kosmica TV. Nie czytałam go, ale jestem przekonana, iż jest tam zapis świadczący o tym za co płacisz dzwoniąc tam. Na pewno jest napisane, że nawet jeśli nie uzyskasz połączenia płacisz (i to sporo) za samą próbę kontaktu.

Pamiętaj, że nieznajomość przepisów (tu regulaminu) nie zwalnia Cię z obowiązku do ich stosowania.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawda jest taka,ze telewizja potrzebuje miliony zlotych i dlatego kazdego rozmowce bezczelnie rozlacza,a za kazde polaczenie licznik bije 4zl!Wielka nieuczciwosc ze strony telewizji i Kosmici!!!Szkoda tych wszystkich ludzi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mozecie dzwonic na Kosmica a kasa itak idzie...do Niemiec.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tez probowalam dodzwonic sie do p.Doroty Haladyn.Teraz widze,jakze bylam naiwna!Zapomnialam o tym,ze telewizja tez musi zarobic i dlatego bez problemu rozlaczala mnie.Mimo,ze nie udalo mi sie rozmawiac z wybranym doradca to za kazde polaczenie placilam 4zl...
Znajomi mieli racje,ze to sciema...a chodzi glownie o pieniadze.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

już waszego pedzia chyba nie będzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie muszę nawet wchodzić! już drżę!
co sie dzieje z tą Polską, tyle spamów.... :(

bo nie ma sensu tam dzwonić
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sciema jak ze wszystkim chociaż ostatnio natknęłam się na fajne wróżby na sites.google.com/site/news048 oczywiście www.Bużka dziewczyny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja też znalazłam super stronkę z wróżbami na przyszłość http://sites.google.com/site/news048 wchodzcie drżyjcie miłe Panie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Kosmika TV..

Ja dzwoniłam 15 razy z godnie z zleceniami wróżki w trakcie porady i kiedy wrózka czekała na rozmówce zachecajac aby dzwonic. połaczenia nie uzyskałam a tak bardzo chciałam rozmawiac z wrózka P.Dorota Haładyn przyszedł mi słony rachunek Kosmica.tv to oszukancy za nie wykonaną usługe biora kase połaczenia z wrózka nie było to nie powino sie płacic płacimy za ta głupia nagrana tasme co piepszy z spróbój ponownie. Nie wiem czy nie trzeba by złozyc skargi do Rzecznika Praw Konsumenta Nie znam sie na tym ale chyba za nie wykonana usługe nie powina kosmica TV brac kasy nie było połaczenia nie ma forsy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież to jest zwykły kit i tyle
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprostowanie.Faktycznie pobierają za każde połączenie z Kosmiką i również za te niezrealizowane (z każdego rodzaju telefonu).Wystarczy połączenie z pocztą głosową i płacisz(3,92).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

też się nie dodzwoniłam chociaż linia była wolna, za każdym razem nagrany głos mówił o cenie za połączenie oraz zadzwoń ponownie

To prawda, nie powinni zniechęcać do siebie ludzi, poprzez naciąganie na kilka, kilkanaście połączeń. Też tego doświadczyłam chcąc połączyć się z Dorotą Haładyn, czekała na kolejną osobę bardzo długo przed i po moim usiłowaniu połączenia się do niej, niestety nic z tego nie wyszło. A co do tego czy to prawda, czy nie, sama nie wiem. Kiedyś w takie rzeczy nie wierzyłam ale z czasem doświadczyłam na własnej skórze, ale nie przez telefon, że jednak coś w tym jest. Nie będę wdawać się w szczegóły. Jestem osobą wierzącą, wiem , że kościół tego nie akceptuje, bo wiadomo, że Pan Bóg wie najlepiej ale czy on nie wybiera wśród nas ludzi, którzy posiadając np. dar jasnowidzenia mogliby nam jakoś pomóc? Przecież wielu świętych miało widzenia. Tylko jak rozróżnić, kto jest prawdziwie od Pana Boga i ma naprawdę ten dar a kto jest sprytnym naciągaczem - może intuicja. Uważam, że trzeba do takich spraw podchodzić z dystansem, nie brać zbytnio tego do siebie, traktować może więcej jako porada a nie jak przepowiednia. Chociaż ja doświadczyłam kilkakrotnie, że przepowiednia się sprawdziła, chociaż w chwili przekazu w to nie wierzyłam. Nie wiem a może to zbieg okoliczności.
A ludzi tych nie obrażajmy aż tak, oni wykonują swoją pracę a my powinniśmy kierować się swoim rozsądkiem. Jedno jest pewne, że np. Pan Maciej wiele osób sprytnie zbywa i to nie jest porządku z jego strony szkoda mi tych ludzi. Poza tym nie mam do niego uwag, jakiś dar chyba posiada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja dodzwoniłam się za ósmym razem do Dawida.Wcześniej myślałam,że
kasują za każde podejście ,ale nie.Sprawdziłam biling i jest to potraktowane jako poczta głosowa za 0,00 zł ,dopiero faktyczna rozmowa kosztuje 3,92 zł. (z telefonów stacjonarnych).Komórki kasują za pocztę głosową przy każdej rozmowie do kogokolwiek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...