Koszt badań prenatalnych

Dziewczyny jutro wybieram się na badania prenatalne. Mój lekarz mi je zalecił (ale nie wystawil recepty) Jestem w 23tyg ciązy . Nie wiem trzeba mieć skierowanie od lekarza prowadzacego ? To tak nawiasem. Ale moje głowne pytanie brzmi ile kosztuja takie badania ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podejrzewam, że skierowanie jest na badania prenatalne z krwi? W takim przypadku nie musisz mieć konkretnie skierowania, możesz je wykonać prywatnie bez niego. W sytuacji jeśli chciałabyś wykonać badanie na narodowy fundusz zdrowia to tak, skierowanie będzie w takiej sytuacji wymagane. Polecam porównać sobie cenniki badań w kilku laboratoriach, bo ceny mogą być różne w zależości od badania, Te podstawowe badania prenatalne nie sa jednak zbyt kosztowne.
Poniżej jest cennik dla Gamety w Gdyni:
http://badanieprenatalne.com/cennik/cennik-gdynia/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...