Kręgski Młyn k/ Starogardu

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hej dziewczyny. My mamy wesele w Kręgu w obiekcie o nazwie Kręgski Młyn. Bardzo mi się tam podoba. Fajny wystrój i otoczenie. Czy któraś z was tam była na weselu? Pozdrówka

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kręgski Młyn k/ Starogardu

ja byłam parę tygodni temu :)
(to niedaleko Starogardu Gd.?)
Ładnie tam, fajne otoczenie, można wyjść na zewnątrz, ale było strasznie gorąco...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tam byłam w zeszłym roku na weselu i ciasta smakowały tak jakby przeszły zapachem koni. Obrzydliwie. Ale poza tym było bardzo w porządku. Dobrze się bawiłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To bardzo dziwne. Akurat tam ciasta każdy załatwia na własną rękę i na pewno nie składuje w stajni!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

My też mieliśmy mieć tam wesele. Też nam sie tam podobało, cenowo w porządku. Rozmyśleliśmy się jednak gdy właścicielka zaczęła man nakazywać jak ma wyglądać dekoracja sali.
Czy ta pani powiedziała wam że w cenie macie dekorację stołów żywymi kwiatami? Nam tak powiedziała, więc pojechaliśmy raz zobaczyć jak to wygląda. Według niej żywe kwiaty to żółte suszki, takie jak stawia się na cmentarzu. Sorry za porównanie, ale tak to właśnie wyglądało. Te wszystkie suszki kosztowały ich około 10 zł, tak więc niech się tak nie reklamują że dekoracje gratis.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...