Kreska Mąki

Pizzerie

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 101

Krystyna - ocena (1) Najlepiej wypieczona pizza.polecam Krystyna Tomasz - ocena (1) Pizzeria odmówiła wydania i zrobienia pizzy, chociaż zapłaciłem przez... Tomasz Paweł C - opinia (1) Świeże składniki, zawsze dowóz na czas, i to genialne ciasto. Jadłem we wielu... Paweł C
Ania - opinia (1) Moja ulubiona pizza. Z pieca opalanego drewnem, co robi różnicę i daje się... Ania Magda - opinia (1) Miła obsługa. Pyszna pizza prosto z pieca ze świeżymi dodatkami. Magda Mateusz Z - opinia (1) Bardzo bardzo dobra pizza, nie jest przesadzona ze złożonością, prosta, duży... Mateusz Z Bartosz - opinia (1) Pyszna pizza, najlepsza w 3mieście. Byliśmy z całą rodziną i będziemy na... Bartosz tak średnio (1) Według mnie słabiutkie 4/6 dla lokalu na przymorzu. Jakby była to osiedlowa... Ola Najlepsza pizzeria w Trójmieście (1) Bywałam w większości tego typu lokali w Trójmieście i z ręką na sercu mogę... Ola pyszna pizza (1) Polecam - pizza była pyszna, widać że zrobiona z bardzo dobrych składników,... Iwona Magdę G. przypominam tylko z wyglądu ale na jedzeniu tak bardzo jak ona się nie znam.. (1) .. wcześniej korzystałem z pizzerii na otomińskiej stacji benzynowej oraz... monkey man spoko taka klasa średnia wśród pizzeri (1) Obsługa miła, pizza git ale mała w stosunku do ceny za to minus. Atmosfera... Sergiusz Nie polecam (1) Jak chcesz odebrać swoje zamówienie szybko (do 30min) to nie wybieraj tego... Radek Bardzo polecam (1) Bardzo dobre ciasto, trafiłem akurat na to lekko słodkawe, ale mi pasowało.... Macur Najlepsza pizza (1) Najlepsza pizza w Trójmieście. Ciasto idealnie cienkie a składniki dobrane... Ola Polecam amatorom włoskich smaków (1) Niestety nazwa pizzerii wieje trochę gimbazą ;) Stąd też miałam opory, żeby... ola Nie polecam - Przypalona pizza..... (2) Lokal był pusty, na zamówienie czekaliśmy 15 minut. Strasznie smierdziało w... Piotr Bardzo dobra pizaa na cienkim cieście (2) Ja i moja rodzina, potwierdza iż jest to jedna z najlepszych pizzerni w... Jeremi pizza rewelacja (1) Dawno nie jadłem tak dobrej pizzy. Sekret to ciasto, które jest cieniutkie i... Łukasz