Nie za fajki! (1) Image świetny, obsługa, jedzie sympatycznie, ale jeden ooogromny... marecki Nowy image Kreski... Super klimat :) (1) Dawno mnie u Was nie było, zaglądam do Kreski z Przyjaciółmi po dwóch... Wymagająca Klientka ogólnie godny polecenia (1) Wystrój lokalu jest największym plusem:) Obsługa, to zależy na jaką Panią się... barbara
bez zastrzerzen (1) ciekawe menu , swietne jedzenie, podawane w bardzo ladnej oprawie, mila... Marcelina Tweety - opinia (1) Dania główne bardzo dobre, szczególnie kurczak faszerowany warzywami. Mały... Tweety niezadowolona (1) wybralismy sie ze znajomymi na obiad.. przy skladaniu zamowienia zapytalam,... ewelina Cudownie przywitany Nowy Rok (1) Jestem pod wrażeniem.Doskonałe jedzenie, dobra muzyka a przede wszystkim był... Wiki Ulubiona knajpa (1) Witam serdecznie zgadzam sie z innymi opiniami jedzenie zawsze jest super... zadowolony :-) paula - opinia (1) Nie zgadzam sie z tak negatywnymi opiniami. Jedzenie bylo bardzo smaczne choć... paula Podziękowania (1) Dziękuje Pani Kasi za zorganizowanie romantycznej kolacji.Było... Dorota Jedzenie pychgotka!!!!! (1) Jedzonko jest pyszne a ten łosoś w szynce parmeńskiej cudowny!!!Polecam... Ewelina wbrew opiniom chciałam spróbować... (1) Wbrew opiniom na portau chciałam spróbować jak jest w Kresce. Deszczowy... Betsi Słaaaabiutko (1) Jak na tak świetnie wyglądający lokal, jedzenie było na bardzo niskim... Mai Thi Dla mnie obsługa miła (1) Dla mnie obsługa miła, ale chyba za czesto sie zmienia. Jedzenie niestety... Matylda gdy Świetne miejsce (1) nie zgadzam sie z tymi negatywnymi opiniami,o których czytam w... tonka wystawki brudnych naczyń na stolikach (1) obsługa nie ma czasu( pilnowanie barowego blatu) na zbieranie pustych naczyń,... obserwator POD Kreska... (1) Lokal tylko pozornie jest nowoczesny, tak naprawde to niesamowity wechikuł... Dominik ELLO TU AGA :))) (1) Generalnie oprócz obsługi nic się w Kreseczce nie zmienia ;-))) Nadal ta... Aga