Miło spędzone chwile ale... (3) Lokal w odpowiednim miejscu, z odpowiednią obsługą, z fajnym jedzonkiem ale... Paweł Mieszane uczucia (1) Często bywałam w "kresce". Jakość potraw jest całkiem niezła. Chociaż... Anita998881 piekło (1) nie wiem o co chodzi ale lokal jest podobno klimatyzowany tymczasem pot... paweł
Średnio (1) Wystrój bardzo fajny, ciepły, intymny. Menu czytelne, przejrzyste właściwych... Gjubbi Widać zmiany (1) Byłam z klientami na obiedzie i muszę przyznać ,że widac zmiany pod względem... Michalina nie polecam (1) Miła obsługa, wnętrze nie najgorsze, ale za obiad za ok 180 zł spodziewaliśmy... marta Tragedia! (3) Wczoraj w tej restauracji odbywał się striptiz dla obcokrajowców na oczach... ja Bardzo miła restauracja (1) Mała ale klimatyczna restauracja, w nowoczesnym stylu. Miła obsługa, meni... Ania i Adam Polecamy (1) Na początek znajdzie się kilka minusów, a mianowicie: kelnerki nie przyniosły... A & B Bardzo słabo! (1) W Kresce byłem drugi raz i to już ostatnia próba. Za pierwszym razem był to... Maciek MILE SPEDZONY CZAS (1) SKORZYSTALEM PO RAZ PIERWSZY Z TEJ RESTAURACJI.WRAZ Z MOJA DZIEWCZYNA... tomek i angela Porażka (1) Brudne miejsce, wymagające odświeżenia wnętrze i atmosfery... muzyka... jasiek Super miejscówka!!!! (1) Miałam przyjemność być tam ze znajomymi pierwszy raz, jesteśmy bardzo... Marta Catering polecam!!!! (1) Zamówiłam catering w Kresce i nie dość ,że smaczne to bardzo dużo.Jadłam owe... Ola Pozdrawiam moje kochane kelnerki! (1) Obsługa niesamowita,fajne dziewczyny z którymi pożartować można ,do tego... Michał pierwsza wizyta i... ostatnia (1) Wystrój miejsca robi wrażanie, ale tylko zza okna, po wejściu widać, że lokal... Basia Żenująca obsługa (1) Obsługa to zmęczone pracą kelnerki, które nie mają czasu ani ochoty podejść... Sergiusz Kowalewski Pyszne jedzenie, niepowtarzalny wystrój (1) To data ostaniej mojej wizyty ale w Kresce bywam często. Lokal fajny, odważny... Lidka Sympatycznie (1) Restauracja kreska to miejsce godne polecenia. Fajny klimat, miła obsługa,... Ul. Długa Mile zaskoczona... (1) Przyjechalismy ( 7 osob) bardzo pozno do Gdanska i pierwsza knajka jaka zesmy... G.Kopietz