Weronika - opinia (1) Serdecznie odradzam ta placówke. Trafiłam tam z czteromiesięczna córeczka na... Weronika anonin - opinia (1) Rozumiem, że jest pandemia i należy zachowywać rezim sanitarny ale... anonin Eleon - opinia (1) Wizyta 12.01.21r. Pani dr Iwona Maciąg-Tymecka jest bardzo sympatyczna ,... Eleon
MD - opinia (1) Po długich "pielgrzymkach" od lekarza do lekarza w końcu ktoś okazał nam... MD Wspaniała! Ale... (1) Serca i praca rehabilitantów na poziomie 1000+ Cudowni ludzie. Bardzo... Ja Kobieta 50 - opinia (1) Do fundacji uczęszczamy prawie od 10lat, bardzo profesjonalni i zaangażowan... Kobieta 50 Rehabikitacja (1) Bardzo pomocne Panie i Pan rehabilitant ;) Zadaja ćwiczenia do domu , pytają... Monika Strata czasu (2) Nie polecam tego miejsca. Chodziliśmy dwa lata i żadnych efektów. Doktor... Kaja Pani dr T nei taka zła jak o niej piszą (1) Ciężko jest umówić się do poradni rehabilitacyjnej. Szukałam wolnych terminów... Krasnal Nie polecam (1) Syn wprawdzie otrzymał rehabilitację, ale jak dotąd ( mamy w tej kwestii... Mama Szczerze polecam !! (1) Moja córka jest rehabilitowana w tym ośrodku od kilku lat i jesteśmy bardzo... Beata Nie polecam lekarza, rehabilitanci bardziej rzeczowi (1) Przyszlam z bolami przeciazeniowymi z racji wykonywanego zawodu. Doktor... Zawiedziony Szczerze polecam... (1) Witam, jestem mamą obecnie 9cio miesięcznego chłoca, który miał szczęście... Mama Wiktorka Z całego serca polecam, ale lato.... (1) Cała obsługa stowarzyszenia to złoci ludzie. Jesteśmy bardzo bardzo... Mama Łucji Klumatyzacja (1) Bardzo mi sie podoba cala opieka nad naszym synem ale chce zwrocic uwage ze... Piotr Polecam (1) Jestem mamą dziesieciomiesiecznego Kuby. Zaczęliśmy naszą przygodę w Krok po... Ilona Jest OK (1) Zarejestrowałam dziecko, a dopiero potem przeczytałam opinie w Internecie.... Agnieszka - mama chłopca Zadowolona (1) Jestem zadowolona z opieki nad swoim dzieckiem, bardzo polecam H. Lekarz dr Tymecka pomyłka (1) Chciałabym się podzielić odczuciami po bardzo nieprzyjemnej wizycie u dr... X dr Tymecka , po 15 minutach kazała mi dziecko zapisać do psychiatry (2) Trafiłam dziś z synem (6 lat) dostałam skierowanie od pediatry. mój syn ma... Aga L.