Wielkie rozczarowanie (1) Bywaliśmy z mężem w tej restauracji kilka razy. Na początku było ok, ostatnie... joanna i andrzej Najlepsza pizza jaką jadłam. Naprawdę polecam! (1) Najlepsza pizza jaką jadłam. Naprawdę polecam! A Pomysł fajny, staranności brak (1) Miejsce dostało ode mnie drugą szansę – więcej nie będzie. Za pierwszym... kleczuga
Rozczarowany (1) Rozczarowała mnie wizyta w restauracji. Było zimno, mało ludzi, zamówiłem... Głodny Świetne miejsce (1) Odwiedziłam ostatnio Krowę i Kurczaka i jestem oczarowana tym lokalem! Ktoś... Daszka Całkiem przyjemne wrażenia, po wykorzystaniu grouponu do Krowy i Kurczaka. (1) W Krowie i Kurczaku byłem w lutym, po zakupieniu Groupona na ucztę z mięsa... LVS zenada (1) W lokalu było pusto pani która nas obslugiwala starała się być miła Ale po... Stefan Polecam (1) Obsługa bardzo miła, w środku luźno, stoliki nie są poupychane jak w innych... tommm Jest dobrze, może byc lepiej ;) (1) Odwiedziliśmy restauracje wczoraj, obslugiwal nas mily kelner, w restauracji... Kinga Super impreza urodzinowa (1) Urodzinowy grill z dobrze przyprawionym mięsem podobał się wszystkim moim... Solenizant Średnio (1) Nazwa lokalu nie ma związku z tym co w menu. Na 5 pozycji dań głównych tylko... Baz Dużo do życzenia... (1) Wraz z rodzina postanowiliśmy odwiedzić lokal promowany na forach tego... Bartek super (1) burger pierwsza klasa, miła obsługa, no i wnętrze bardzo oryginalne. POLECAM! Aga Polecam (1) Świetne misce na spotkania w większym gronie ale nie tylko ;) Bardzo dobre... Piotras Ysminka - opinia (1) Dania mięsne bardzo smaczne, jednak nie do końca pasowała mi serwowana do... Ysminka Polecam (1) Miły lokal z dobrym jedzeniem. Kelner uprzejmy, służył pomocą w wyborze i... M. jesteśmy zadowoleni (1) Razem z mężem wybraliśmy się do "Kurczaka", bo dostaliśmy w prezencie groupon... ania nieciekawa lokalizacja, wysokie ceny, słaba obsługa (1) Przede wszystkim należy mieć na uwadze, że lokal jest naprzeciwko dużego... qgp Wielkie rozczarowanie... (1) Dnia 23.08 o godzinie 19.00, zachęcony opinią znajomych wybrałem się z... Łukasz POLECAM (1) Jedzenie pyszne, obsługa bardzo miła :):):) Polecam Danuta