trudno nazwac to masazem (2) ponad miesiac temu, poszedlem na masaz do tego ,,szumnie nazwanego salonem,,,... Tomasz Nie polecam! (2) Kupując kupon na strzyżenie nigdy się nie spodziewałam, że zostanę tak... Rozczarowana TRAGEDIA!!!! nigdy więcej..... (1) kupiłam kupon na manicure. umówiłam się z Panią na konkretny dzień i godzinę,... Ola
Brak odpowiedniego podejścia do klienta (1) Chciałam skorzystać z grupona, na szczęście nie doszło do realizacji, gdyż... Katherine UWAGA NA DŁUGIE WŁOSY !!!!!!!!!!! TNIE BEZWZGLĘDNIE! (1) poszłam z długimi włosami,sięgały za łopatki! a wyszłam z włosami do... Monika jedna wielka tragedia (1) zakupiłam kupon na strzyżenie u tej pani, po wejściu do salonu się... kasiakasia FATALNY PSEUDO-FRYZJER. UNIKAĆ!!! (1) Kobieta kompletnie nie zna się na fryzjerstwie. Tnie jak leci, nie patrzy czy... Ofiara koszmarnego fryzjera nie polecam (1) Wnętrze salonu straszne, właścicielka nie wygląda jak fryzjerka, jest... stokrotka UWAGA BO NISZCZY WŁOSY!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jednym słowem KOSZMAR. Wstydze się z domu wyjść z tym, co mam na głowie.... ODRADZAM Nawet zadowolona (1) Gdyby nie godzinne opóźnienie i rozmowy przez telefon, to by było OK. CO do... MMM TO FRYZJER z doswiadczeniem CZY JAKIS ZART????!!!!! (1) To co przeżyłam w zwiazku z wizytą u tego fryzjera,to po prostu jakis żart.... KOSZMAR NA GŁOWIE fatalnie (5) Z kobietą zero kontaktu. Kupiłam kupon z grupera i najpierw przez trzy dni... Joanna ODRADZAM!!! (1) Fryzjerka, pani po 60, przemądrzała, niemiła. Wiedziała lepiej, czego chcę i... Niezadowolona! nie polecam (1) nie polecam tego salonu. Zaczynając od tego że jest brudny, a po podłodze i w... wan GODNIE-POLECAM; (1) WSZYSTKO44POLECAM -GODNIE CHODZE JUZ 20 LAT I NIGDZIE BYM NIE POSZEDL BO... STALY- KLIJENT- FRYZJERSTWO I MASAZE I KOSMETYKA (1) JESTEM STALYM KLIJENTEM OD 20 LAT ,CENIE SOBIE WSZYSTKIE USLUGI W TYM... JAREK