Kryta Pływalnia

Baseny

Gdynia, Stawna 4/6

Wszystko super, jakby nie obsługa.... (1) Basen bardzo fajny i czysty, ale baaaardzo negatywne mam odczucia co do... Magda Super (1) Bardzo dobry basen, czysto, przyjemnie. Czasami zdarza się dużo ludzi, ale to... Katarzyna Basen rewelacyjny (1) Najlepszy basen, na którym byłam. Czystość wyjątkowa, personel przemiły, dużo... stała klientka
Przykro mi , ale obsługa do bani (3) Basen bez zarzutu , ale obsługa do bani , Panie sprzątające ( zajmują się... Max Najlepszy basen na jakim byłam (1) Basen rewelacyjny, od kilku lat chodzę regularnie i mimo, że czasami trochę... Stała klientka Tragedia (2) Kolejny basen postawiony z pieniędzy samorządowych nastawiony na kasę tj.... krzysztof_gdynia Nie rozumiem!!! (2) Dlaczego żeby popływać w ludzkich warunkach trzeba przyjechać do Gdyni?... Tomek Najładniejszy i najbardziej profesjonalny basen w Gdyni (1) Naprawde polecam. Od kilku lat trenuje pływanie i bywałam już na wielu... chloromaniak Świetny Basen (2) Obsluga bardzo miła, basen jest naprawdę czysty. W tygodniu jest trochę tłok,... Gall anonim ;) basen ok (1) Generalnie basen jest w porządku, ale w tygodniu tłok, chociaż pływa się... m Bardzo fajny basen (1) Niestety ostatnio coraz bardzie uczęszczany, przez co woda już nie zawsze... buzny Super basen (1) Polecam ten basen ze względu na czystość i klimat jaki tam panuje. Warto... Jarek szczerze polecam (1) korzystałem dotychczas z jezuitów, ale się przerzucam na ten basen. Mega... mm