Monika - ocena (1) Super dziekuje ,cieszę się ,że jestescie Monika Bardzo mnie rozczarowała jakoś obsługi (5) Najpierw mnie obsługiwała jedna pani, która albo jest na codzień bardzo... Bartosz Płatność kartą (3) Wszystko fajnie, ale pani w średnim wieku rozbroiła system, bo skarciła... madeysky
GORACO POLECAM (1) Od wielu lat jestem wierną klientką tej księgarni. Nie wyobrażam sobie innej.... Dorota opinia (1) księgarnia jest bardzo dobrze zaopatrzona,można znaleśc dużo interesujących... motyl Jonasz - opinia (1) Kapitalna księgarnia! Jonasz BARDZO DOBRZE ZAOPATRZONA KSIEGARNIA (3) BARDZO DOBRZE ZAOPATRZONA KSIEGANIA MIŁA OBSŁUGA CZUJE SIE TAM BARDZO MIŁY... MARYNIA polecam (1) duzy wybor ksiazek - prezentow dla dzieci. swietne pozycje nietuzinkowe.... hania Perła wśród księgarń (1) Perła wśród księgarń Janusz Polecam! (1) Świetny wybór muzyki klasycznej, pocztówek, literatury.Warto zajrzeć! Agata Świetna księgarnia (1) Korzystam z tej księgarni od dawna (kiedy jeszcze była na ul. Warzywniczej). MJW