sala - a ja się zastanawiam czy tobie nie płaca za "jechanie" po gruponie?
jesteś podstawiona? bardzo zawiedzioną klientką czy może wkurzonym usługodawcą?
te firmy wystawiają swoje usługi nie tylko na gruponie - ale i na kilku podobnych stronkach... przecież na pewno mają jakiś regulamin do umowy :) wystarczy poczytać ze zrozumieniem i wiadomo na co można liczyć...
jeśli zaniżają jakość usług - to muszą się liczyć ze świadomością, że klient po pierwsze nie wróci po normalnej cenie, a po drugie jeszcze złe opinie powypisuje w sieci - a w dniu dzisiejszym Internet ma dużą moc ;) ja też kieruję się opiniami :)
cały czas czepiasz się, że tylko grupon zarabia - no ktoś musi :) przecież oni też nie będą robić takiej akcji reklamowej charytatywnie...
ja osobiście szukam dobrej fryzjerki - ale nie stać mnie na płacenie w ciemno... wolałabym iść za te pół ceny, wypróbować - a jeśli będę zadowolona - będę tam wracała po normalnej cenie :)
ostatnio jedna ze stałych forumek miała do sprzedania kupon gruponu do fryzjera w Gdyni - weszłam na trójmiasto poczytać - same pozytywne opinie :) i wiele z zaznaczeniem, że właśnie z Gruponu :) o tutaj
http://www.trojmiasto.pl/Salon-YES-Kamil-Cesarski-o16593.html
i uprzedzając twoje pytanie - ja jestem stałą forumką od kilku lat... ale od jakiegoś czasu pod innym nickiem i bez logowania ;)