Anna Legan

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdańsk, al. Wincentego Witosa 25

Polecam (2) Wszystkie negatywne opinie zawarte na tym forum są absolutnie nieprawdziwe!... Leokadia Julka - opinia (2) Jak narazie byłam u doktor Legan raz i jestem bardzo zadowolona. Byłam bardzo... Julka Stanowczo odradzam (1) Pani Dr jest osobą bardzo fałszywą kiedy chodzi się do niej prywatnie jest... Sylwia
Swietny lekarz (1) Dziwią mnie bardzo negatywne opinie na dr . Legan. Uważam ,że jest... Ewa nigdy więcej... (1) Czas wizyty to 10 minut! od wejścia do zamknięcia drzwi za sobą. Pani dr była... Ajeczka kobieta godna polecenia (1) przykre jest to ze takie negatywne sa opinie o pani Ani Legan...ja napisze... Magda NORMALNY LEKARZ (1) Drogie Panie! Ciąża to nie choroba! Nie oczekujcie od całego świata, że... mama Agatki Asia - opinia (1) Mnie również przeraziły czytane opinie na temat Pani doktor Legan. Do doktor... Asia Niesamowite (1) Jestem pacjetka u dr Legan od samego poczatku ciazy czyli juz prawie 8... AS KOSZMAR (1) zawitalam do niej ...przez poysle w 6t.c ptraktowala jak intruza co zaciazyl... sona Iza - opinia (1) Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Byłam u dr Legan-w SwissMedzie... Iza nigdy więcej (1) Bardzo źle wspominam p. Legan dodam , że była to moja pierwsza wizyta.... aaliyah polecam (1) Zupełnie przypadkiem natknęłam się na opinie o dr Legan i jestem zaskoczona... Beata moje odczucia (1) byłam na pierwszej wizycie u Pani Anny Legan...teraz z ciekawosci chciałam... karina Szkoda gadac.... (1) Od paru lat chodzilam do Dr. L.,jednak po ostatniej wizycie juz wiecej nie... Byla pacjentka paskudnie (1) u pani doktor bylam 3 razy i za kazdym razem wydawalo mi sie ze nie wie o... magda Niesamowita pamiec (1) Dr.Legan niesamowita kobieta bardzo mila i symaptyczna . Przy tym ma... Lucy Miła przy następnych wizytach... (1) Ja wybrałam się do dr Legan całkiem przypadkowo. Pilnie chciałam potwierdzić... coma dr.Legan (1) trafiłam do dr.Legan po porodzie,który zakonczył sie niestety śmiercia... kamila niesympatyczna kobieta (1) Polecono mi ją jako dobrego ginekologa i ....... bardzo się zawiodłam.... Kamila