OSK AS to dobry wybór! (1) Ośrodek godny polecenia. Dzięki rzetelnemu i profesjonalnemu przygotowaniu... Marrecki Polecam ! (1) Naprawdę warto, zdałem egzamin za pierwszym razem co utwierdza mnie w... michał Pan MIKOŁAJ - kurs ekspresowy (1) 15.08 miałam pierwszą jazdę; 15.09 zdałam z wynikiem pozytywnym egzamin na... nikoleta
Polecam OSK AS i instruktora Jarka :) (1) Jako absolwentka, z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że OSK AS to pełen... iza Zdałem za pierwszym razem ;-) (1) Właśnie jak w nagłówku nigdy wcześniej nie miałem styczności z autem lecz... Mati ; > Super, super, super... (1) zdałam za pierwszym razem. Dziękuję Panie Krystianie! Jestem niezmiernie... Aga Zdecydowanie polecam- zdałam za PIERWSZYM razem (1) Właśnie zdałam egzamin (przy pierwszym podejściu). Nie potrzebowałam żadnych... Magda H. Polecam OSK AS (1) Jestem absolwentem ośrodka AS. Zajęcia teoretyczne odbyły się w miłej... Mateusz Polecam Pana Mikołaja (1) Jestem zdecydowanie zadowoloną absolwentką Ośrodka. Wszyscy kursanci dostają... Gosia Pełen profesjonalizm z OSK AS :) (1) Zajęcia teoretyczne nie dłużyły się, przydatne w przyszłości informacje... Basia Polecam wszystkim.. (2) ..którzy chcą szybko, w miłej atmosferze przejść przez kurs prawa jazdy na... zosia Dobra szkoła (2) Wypisze w punktach: - Dostałem wszystko co potrzebowałem ( lekarz, lekcje,... NewDriver AS nad Asy!!! (1) Po raz drugi skorzystałam z tego OSK i po raz drugi zdałam za pierwszym razem... Ewelina Ziółek - opinia (1) Bardzo polecam, wysoki poziom nauczania, kurs w krótkim czasie, doskonali... Ziółek Domas - opinia (1) polecam :) własnie dzisiaj zdałem egzamin za pierwszym ! ..Mój instruktor... Domas polecam (1) polecam ośrodek jest naprawdę super,profesjonalna obsługa super... szef Polecam pana Mikołaja (1) Polecam serdecznie pana Mikołaja. Jest to spokojny, sympatyczny i otwarty... Paulina Polecam wszystkim!!!!!!!!!!!!! (2) Wczoraj zdałam egzamin za drugim podejściem i jestem szczęśliwa. Chciałam... Kasia Dobrze zainwestowane pieniądze. (1) ośrodek jest godny polecenia go innym osobom instruktorzy od jazdy wiedzą... Dorota Bardzo dziekuję (1) Ośrodek z pewnością jest jednym z najlepszych w trójmieście, więc szczerze... Agata