Polecam :) (1) Zdecydowanie polecam: 1. Teoria- została przedstawiona w rzetelny, jasny i... Julia A. Jedno podejście w wszystko jasne (1) to prawda, że można zdać za pierwszym razem. Dzięki p. Krystianie za cenne... Kamil Zdałam za pierwszym razem! (1) Pewnie nikt nie skusiłby się na czytanie ogromnie długiej opinii, jaką... anyszek
dupa, dupa hej! (1) Jeździłam z Arkiem, czyli: + 8 do poczucia humoru za grochówki i inne boczne... Karolina POLECAM! (1) Osk "As" to świetna szkoła jazdy. Nauczanie jest na bardzo wysokim poziomie,... Ewa Wyrazy wdzięczności! (1) Jestem bardzo wdzięczna za tą cierpliwość, fantastyczne podejście do mojej... Kasia R. ASy (1) Wspaniałe osk zdecydowanie godne polecenia. Teoria z p. Arkiem minęła w miarę... juszka Świetna szkoła nauki jazdy OSK AS (1) Bardzo polecam wszystkim ,którzy chcą skorzystać z usług kursu prawa jazdy.... Arek BARDZO DOBRY OŚRODEK (1) W szczególności polecam PANA JERZEGO, który uczy nie tylko jak zdać egzamin,... Mila POLECAM!!! (1) Szkoła godna polecenia,zarówno część teoretyczna,jak i praktyczna... Marta K. Polecam OSK AS! (1) Dziękuję za współpracę panu Staszkowi, który rewelacyjnie poprowadził część... Monika dziekuję! (1) Panie Jurku jest Pan fantastyczny! Nauka była przeprzyjemna i baaardzo... Alicja Stanowczo polecam! (1) Dziękuję za współpracę panu Staszkowi, który prowadził zajęcia teoretyczne,... Mat Nik Polecam, solidne OSK! (1) W OSK As robiłem prawo jazdy na kategorię A. Pan Jerzy świetnie przygotował... Piotr agata - opinia (1) OSK AS polecili mi znajomi wszyscy zdali za pierwszym razem ... Naprawde... agata Kapitalna szkoła, baaa, to mało powiedziane!! :) (1) Wielkie dzięki dla Was za wszystko - teoria w Topolówce. Bardzo fajne... Miko Zdane.... ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM ! (1) ''As'' to naprawdę ośrodek godny polecenia ! Zajęcia z teorii prowadzone są w... ~Martyna Polecam Andrzeja!!! (1) Cel osiągnięty, prawko zdane!!! :D Moim instruktorem był Andrzej, który... xxx Rewelacyjna szkoła! (1) Mam okazję porównać, ponieważ to drugi kurs jaki ukończyłem. Szkoła stawia na... Bartek Polecam ośrodek. (1) Świetna szkoła godna polecenia. Bardzo dobre wyposażenie szkoły , jeździ się... Michał Plichta