Polecam!!!!! (1) Serdecznie polecam zarowno teoria jak i praktyka super! Z instruktorów całym... Ma Polecam Pana Krystiana (1) Dokupiłam jazdy u istruktora Krystiana Matlaka, 6 lat temu robiłam kurs w... Młoda Znakomita inwestycja w przyszlosc (1) Szczerze polecam. Zarówno wykłady jak i szkolenie praktyczne prowadzone na... Marta
Jazda z panem Mirkiem (1) Bardzo polecam szkółkę AS! Jazdy z panem Mirkiem Karczewskim to sama... Natalia Najlepsza szkółka, najlepszy instruktor! (1) Bardzo polecam! As to najlepsza szkółka jazdy, świetnie przygotowuje do... zadowolona kursantka :) Polecam (1) Teoria przebiegła w szybkim tempie i sympatycznej atmosferze. Jazdy miałam z... Weronika Niezawodni! (1) Serdecznie polecam OSK "As". Teoria na najwyższym poziomie, przedstawiona w... Marta K. As najlepszy (1) Wyjątkowo polecam tą szkołę jazdy. Nie ma żadnych problemów. Zdanie... Kinga Nie polecam! (12) Istruktorzy nie dopuszczają do egzaminu wewnętrznego. Wymuszają wykupywanie... Aniulais OSK AS (1) Zdecydowanie polecam !!! Każdy i w każdym wieku może pokonać stres i naprawdę... Marta Wszystko OK (1) Po kursie w tej szkole zdana teoria i praktyka za pierwszym razem. Wyklady... le Najlepszy instruktor! (1) Trafiłam do tej szkoły z polecenia. Konkretnie chodziło instruktora pana... Ania OSK AS (1) Szczerze polecam jazdy z p. Jurkiem Kozłowskim. Wspaniały człowiek,... O. Prawo jazdy za pierwszym razem (2) Trafilam do ASA po kursie w innej szkole. Biegow nie umialam zmieniac... Jolanta Super szkoła! (1) Teoria może trochę nudna, ale to teoria. Praktyka bardzo przyjemna, aż się... Gabriel Ośrodek godny polecenia (1) Polecam OSK AS ze względu na przyjaznych instruktorów, wysoki poziom... Lilith Nauka z Panem Tomkiem (1) Asa wybrałam pod względem dużej zdawalności. Przydzielono mi Pana Tomka... Marta Osk godne polecenia! (1) As to bardzo dobry wybór, polecił mi go kolega i jestem mega zadowolony,... Maciek R. Jak najbardziej polecam! (1) Niedawno zakończyłam kurs w tym ośrodku i jestem bardzo zadowolona. Nawet... Kursantka Pana Mirka Bardzo polecam Pana Tomka (1) Super instruktor , wszystko dobrze tłumaczy. Przy nim w ogóle się nie... kursantka