Polecam!!!! (1) Bardzo polecam szkołę,a w szczególności instruktora TOMASZA SUCHTĘ.Jest... Dorota Polecam ŁUKASZ NAJLEPSZY (1) Wybrałem Asa i jestem mega zadowolony. Szkoła profesjonalna, przyjazna i... Dawid Polecam i dziękuję Panu Krystianowi! (1) Polecam szkołę, a w szczególności instruktora, Pana Krystiana Matlaka.... Łukasz
Polecam!! (1) Dziś za pierwszy razem zdałam egzamin państwowy. Polecam tę szkołę bo... Kasia Mega ośrodek! (1) Zajecia teoretyczne prowadzil pan Staszek ktory okazal sie bardzo ciekawym... Remik MEGA POLECAM!!!! (1) Mega polecam te szkole!! Wyklady przeprowadzone w przyjaznej atmosferze! A... Sylwia Polecam (1) Bardzo polecam szkołę i instruktora Krystiana Matlaka. Wykłady są ciekawe, a... Kasia Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców w Gdańsku (1) Wybrałam ASA i się nie zawiodłam. Wykłady miałam z panem Staszkiem. Był to... Ania Ośrodek godny polecenia! (1) Polecam ośrodek AS! Teoria wykładana w przystępny sposób przez pana... Natalia Polecam! (1) Jestem mega zadowolony. Nauczanie i jazdy na nalpepszym poziomie. Wykładowca... Sebstian OPINIA KURSANTA (1) JESTEM MEGA ZADOWOLONA, WSZYSTKO NA NAJLEPSZYM POZIOMIE - WYKŁADY JAK I NAUKA... KATARZYNA PYTEL POLECAM !!!!!!!!! (1) Myślałam, że zdanie egzaminu państwowego w PORD w moim przypadku graniczy z... Iwona Rewelacyjna szkoła jazdy! (1) Rozpocząłem kurs weekendowy w "AS-ie" po tym jak kolega mi polecił ten... A Polecam serdecznie ! (1) Polecam serdecznie ! Agnieszka Bardzo polecam :) (1) Genialna szkoła, genialni ludzie ! :) Szczególnie polecam p. Michała, który... Joanna C kolejna blondynka za kierownicą! (1) Rewelacyjna szkółka! Szkolenie teoretyczne jak i zarówno praktyczne... Klaudyna zdane za pierwszym razem (1) bardzo dobrze mnie przygotowali do egzaminów i zdałem za pierwszym razem.... RobertM Polecam!!! (1) Szkolenie teoretyczne przebiegło bardzo szybko odbywało się ono z P.Staszkiem... Wiktoria Serdecznie polecam! (1) Wszystkim polecam ośrodek szkolenia kierowców AS, a w szczególnosci... Kamila polecam (1) Polecam OSK AS. Jeździłam z panem Mirkiem, który był bardzo wyrozumiały i... Gosia