Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Bardzo polecam. APJ (1) Profesjonalne podejście , solidna szkoła , świetna obsługa , naprawdę... Tomek Polecam ;) (1) Bardzo miła obsługa w biurze, teoria prowadzona fajnie i obrazowo. Nauka... Magda MK + APJ = zdany egzamin (1) Szkołę APJ została polecona mi przez kumpelę z pracy. Muszę się przyznać... Agnieszka K-S
najlepsza szkoła prawa jazdy to właśnie Akademia (1) Jeżeli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły prawa jazdy to bez wahania może... Asia Polecam wszystkim (1) Gorąco polecam Akademie.:) wspaniała atmosfera jaka tam panuje oraz... Kasia Szeluga POLECAM APJ (1) Swoją przygodę z „prawkiem” zaczęłam dawno temu w innej szkole.... IWONA Polecam wszystkim!!!! (1) Bardzo bardzo fajna szkoła:) Wykłady prowadzone w bardzo dobrej atmosferze.... Maciej Zakrzewski REWELACYJNA SZKOŁA!!! (1) Nie tylko instruktorzy ale również osoby z biura są niezwykle sympatyczne i... Ada Tomek - opinia (1) Serdecznie polecam tę szkołę! Pierwszy kontakt z Akademią, tzn w biurze,... Tomek Najlepsza szkoła prawa jazdy !!! (1) Robiłem kurs w Akademii Prawa Jazdy i jestem 100% zadowolony ze swojego... Karollo Akademia Prawa Jazdy---na MEDAL!!! (1) Witam serdecznie osoby czytajace ten i inne komentarze. Pragnę i Ja sie... Navigator--wtejemniczeni wiedzą Petardaaa ! (1) Moi drodzy tydzień temu dzięki wspaniałemu instruktorowi Markowi Kłos zdałam... Monika Koriat Zdecydowanie najlepsza szkoła !!!!!! (1) Wczoraj dzięki Akademii Prawa Jazdy oraz niezastąpionemu MACIEJOWI... Iza Dobra szkoła :-) (1) Wypowiadam się jako szczęśliwy posiadacz prawa jazdy:-) .Bardzo wysoki poziom... Damian marta-mistrzyni:) (1) Polecam Akademię wszystkim, którzy chcą w naprawdę miłej i ciepłej atmosferze... Marta N. Polecam !!! Kasia (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy wszystkim zamierzającym rozpocząć... Kasia Iza - opinia (1) Jazdy prowadzone w milej atmosferze, wiele cennych uwag i rad, ktore NAPRAWDE... Iza Jestem Bradzo Zadowolony i Polecam Wszystkim (1) Zajęcia teoretyczne były dokładnie i rzetelnie prowadzone w sposób... Robert zdalem za pierwszym razem i to sie liczy ;D (1) Wszystko bylo extra :) zadnych problemow, nauka profesjonalna, na egzamin... Artur Rączka Marat - już kierowca :-) (1) Serdecznie polecam Pana Leszka Chudego. Po sześciu oblanych egzaminach... marta