Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Gorąco polecam!!! (1) Żałuję, że trafiłem tutaj dopiero po pierwszym niezdanym egzaminie, dobrze... Rafał M. Polecam !! (1) Gorąco polecam wszystkim APJ ! Świetna szkoła, wszystko na najwyższym... Kołek POLECAM (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy z nią zdasz na bank. Szczególnie polecam... MACIEJ
GORĄCO POLECAM!!!! (1) Witam. Bardzo gorąco polecam ten OSK. Instruktorzy są naprawdę mili i przede... Gosia polecam (1) witajcie! Dziś w końcu wróciłam do PORDu na miejscu kierowcy!!!! Co prawda... Magda polecam (1) Gorąco polecam wszystkim Akademie prawa jazdy,super atmosfera profesjonalne... Paweł d. POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM (1) Dzisiaj miałam swój pierwszy egzamin I OSTATNI!!! Do APJ zapisałam się... Marysia Świetna szkoła. (1) Po oblaniu 3x egzaminu w innej szkole, miałem przyjemność jeździć z panem M.... Janusz Najlepsza szkoła w trójmieście (1) chciała bym bardzo podziękować całej załodze Akademii za super przygotowanie... Natalia Polecam!!! Zdałem za pierwszym razem! (1) Polecam w 100% . Porządne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i... Grzegorz Trąmpczyński Polecam (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy ;) szkoła najlepsza z... D.B. Gorąco polecam!!!!!!! (1) Pragnę dołączyć do grona zadowolonych absolwentów APJ .Dzięki wykładom... S.M. Akademia Porządnych Kierowców :-) (1) Konkretnie i porządnie ! Przygotowanie do egzaminu w Akademii Prawa Jazdy to... Dariusz Polecam. (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do tej szkoły. Bardzo polecam... M cd... (1) Jeśli chodzi o część praktyczną...Osoba, której poświecę kolejny akapit jest... Marta Drozdowska Zdany egzamin za pierwszym razem !:) (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia, Szybko i solidnie. Szczerze polecam... Marceli M. Polecam :) (1) Szkoła w 100% warta polecenia. Zdałam na 1 razem!!! Szczególne podziękowania... Zuza INSTRUKTOR ROKU !!! - Maciej Jakubiak ! (1) Kilka dni temu zdałam egzamin!!! Jestem bardzo szczęśliwa i pewna, że... Marta za pierwszym podejściem :D (1) Otóż pragnę dołączyć się do opinii - Akademia to naprawdę najlepsza... Szczęśliwa Kierowczyni polecam bo takiej drugiej szkoły nie ma (1) pozdrawiam także Pana Marka Kłosa bo choć nie miałam okazji z nim jeździć to... Jarzębinka:)