Amareno Eurostyl Gdynia - proszę o opinie.

Co myślicie o Amareno w Gdyni na Witominie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Amareno Eurostyl Gdynia - proszę o opinie.

Przyłączam się do pytania.

Moim zdaniem jedna z ciekawszych ofert w mieście . Liczę na dobre wykończenie mieszkań jak i okolicy przez Euro Styl .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli chodzi o Gdynię to w tej chwili jedna z ciekawszych ofert .Co do ceny ,można różnie podchodzić .Biorąc pod uwagę np. lokalizację,wysokość lokali ,windy i mam nadzieję dobrego wykończenia mieszkań, to cena nie jest aż tak porażająca .

Lokalizacja super. Wszędzie blisko i wszystko pod ręką: przedszkole, szkoła sklepy, przychodnia. Ceny mieszkań podobne jak na rynku wtórnym. Tylko ta cena za miejsce w hali garażowej (ponad 20 tys. ) troche zalamuje a nie jest uwzględniona w cenie mieszkania na ich stronie. Podobnie komórka ale mogą dac gratis jak się ponegocjuje. Nabyliśmy i czekamy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ceny sa za wysokie 6000 zł/m2 za najmniejsze mieszkania to przesada , okolica moze byc Witomino

Fajne kameralne budynki w dobrej lokalizacji (Witomino) . Ma być ogrodzone z własną architekturą .Ceny ? Nie jest najtaniej ,mam nadzieję ,że jakość wykonania będzie rekompensatą !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest za drogo. poza tym ok

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (28 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...