ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

wybór instruktora (1) jestem szczęśliwym posiadaczem prawka od miesiąca. Musze powiedzieć że... Krzysiek Kilka słów pochwały - w szczególności dla Sławka. (1) Od połowy ubiegłego roku mieszkam w Gdańsku i szukałem szkoły w której... Karol Wilski P.Slawomir Falkowski (1) Cierpliwosc to chyba jego znak rozpoznawczy. Na pierwsza jazde przyszlam z... Marcelka.
Pan Wiesław (1) Jestem bardzo zadowolona z całego kursu,zarówno częsci teoretycznej jak i... Anna Niestety... :)) (1) dzięki naukom Pana Wiesława Michalkiewicza zdałam dzisiaj za pierwszym... Lidia M. Polecam w 100% (1) Polecam wszystkim przyszłym kursantom ten ośrodek ,jak również dziękuje i... mads polecam (1) Krótko. Nauka jazdy pod bacznym okiem pana Darka L. = Egzamin zdany za... Tomek KASIA - opinia (1) Witam. GORĄCO POLECAM PANIĄ BEATĘ JAKO INSTRUKTORA NAUKI JAZDY. JA... KASIA Istruktor Leszek (1) pan Leszek jest wymagajacy, cierpliwie tlumaczy kazde zadanie, jesli sie... Angela p. Sławek (1) To był doskonały wybór. P. Sławek spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jest... eliza Ośrodek godny polecenia (1) Polecam również pana instruktora Krzysztofa K. z którym miałem przyjemność... Rafał. R P.Darek L (1) Polecam P.Darka bardzo dobrze uczy,czas szybko mija w milym towarzystwie ;) a... Patryk Polecam (1) Polecam naukę jazdy z Leszkiem. Jest bardzo cierpliwy, nigdy nie podniósł... Monika polecam (1) ośrodek jak najbardziej godny polecenia, sprawnie, rzeczowo przeprowadzone... gosia Polecam!!! (1) Ośrodek godny polecenia:), ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, zajęcia... Kasia Michał P - opinia (1) Dobry instruktor to podstawa, a powołanie instruktora to nauczyć...dobrze... Michał P WIELKIE DZIĘKI DLA PANA PIOTRA!!!!! (1) Po raz kolejny chcem podziękować p.Piotrowi jest on super... GRZEGORZ :-) POLECAM! (1) A w szczególności pana SŁAWKA Falkowskiego (którego serdecznie pozdrawiam:))... Kasia Agata - opinia (1) polecam Krzysia supre instruktor rewelacja czasem pokrzyczy ale jest... Agata Chcesz zdać za pierwszym razem? - To wybierz ARTOM! (1) Wielkie dzięki! Muszę podziękować dwóm Panom - Panu KRZYSZTOFOWI KOWALCZUKOWI... Arek K.