ARTOM nauka jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 18A

P.Krzysztof Kowalczuk (1) Ośrodek wybrałem po przeczytaniu opini w internecie.Nie zawiodłem się.Zajęcia... Waldemar.P super szkola (1) Plecam osrodek wszystkim tym,którzy chcą zdać prawko kat.B. Zajęcia... Aneta Helwich p. Krzysztof Kowalczuk - super instruktor ! :):):):) (1) Bardzo polecam tego instruktora! Godziny spędzone w samochodzie to nie tylko... natalia r.
P. Krzysztof Kowalczuk (1) Mimo, że na początku kursu nie wiedziałem gdzie jest przód, a gdzie tył... Kuba Wiktor POLECAM ;) (1) Po pierwsze polecam p.KRZYSZTOFA KOWALCZUKA jako dobrego wykładowcę :)... Monika M PANIE DARKU WIELKIE DZIęKI (1) PO DODATKOWYCH GODZINACH NABRAłAM OGROMNEJ PEWNOSCI SIEBIE I UWIERZYłAM ,żE... KASIA polecam (1) Niemożliwe dla mnie, stało się możliwe!!!Zdałam egzamin.W dużej mierze to... Ewa D. naprawdę warto! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego ośrodka, polecam wszystkim, którzy nie... Gosia polecam tą szkołe (1) profesjonalnie, miło, bezpiecznie! Asia p. Krzysztof K. (1) Bardzo polecam pana Krzysztofa jako instruktora, nigdy na mnie nie krzyczał,... Patrycja Krzysztof K. - polecam (1) Witam! Egzamin zdałem właśnie dziś (za pierwszym razem) i chciałbym... Ulek szaleństwo! (1) Najlepszym na świecie instruktorem jest... Pan Krzysztof Kowalczuk! Nie ma... Andzia S. Super!!!!!! (1) Po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu na prawo jazdy,polecono mi... Kasia POLECAM !!!! (1) Polecam wszystkim kurs w Artomie. Pełen profesjonalizm miła obsługa a w... Justyna Coś wspaniałego! (1) Dziś ukończyłam całkowicie naukę w "Artom". Jestem strasznie zadowolona, że... Aleksandra Cz. :) MACIEJ MAĆKOWSKI (1) Kategoria AAAAAAAAAAAAAAAAA.Szybko tanio i bezproblemowo.Pełen... bolo Git Majonez:) (1) Witam, jeździłem z Arkiem, super koleś no i za pierwszym strzałem wszystko... Młody MACIEJ MAĆKOWSKI (1) Bardzo dziękuję Ci Maćku, za nauczenie mnie - laika w tej dziedzinie:) -... Kasia Scharmach Rewelacja (1) Szkolenie praktyczne miałam z Asią Szydłowską(długo do niej się czeka ale... IwonaM miła obsługa (1) i profesjonalne szkolenie Paulus