POLECAM SERDECZNIE ! (1) Sugerując się komentarzami na portalu trojmiasto.pl skorzystałem z jazd... Ted Gorąco Polecam ! (2) Dzisiaj zdałem pozytywnie egzamin i w dużej mierze jest to zasługa Artura :)... Mariusz SERDECZNIE POLECAM ! (1) Pragnę w tym miejscu podziękować Arturowi za wzorowe przygotowanie do... Paweł
Szczerze polecam! (1) Jeżdziłem co prawda tylko godzinę przed egzaminem (kurs robiłem gdzie... Michał KRÓL ARTUR !!! (1) Polska Reprezentacja ma króla Artura Boruca w bramce zaś My w Trójmieście... Maciej REWELACJA !!! (1) Nie sklamie jesli napisze, ze jazdy z Arturem to czysta przyjemnosc. Artur... Gruby Pirat drogowy:) (1) Zadbany samochód(na benzynę),cierpliwy,doskonale tłumaczący instruktor,jeżeli... Alicja Gorąco polecam:))) (1) Dzięki cennym uwagom Artura, wskazówkom i Jego ogromnej cierpliwości... Kaśka gorąco polecam! (1) Chciałem podziękować Ci Artur za wielką pomoc w zdaniu mojego egzaminu na... Maciek (od Zbyszka) SUPER !!! SUPER !!! POLECEM WSZYSTKIM !!! (1) Rewelacyjne podejście instruktora do kursanta, jazdy odbywają się w miłej i... Mirka Rewelecja!!! (1) Miałam do czynienia z kilkoma OSK i z wieloma instruktorami,ale...Artusek... Iza P. POLECAM! (1) Pan Artur - instruktor z "najwyższej półki", profesjonalista z wyjątkowym... Nauczycielka z 26-letnim stażem świetny instruktor - polecam (2) poznałem 4 instruktorów, Artur był najlepszy. prawdziwy entuzjasta tego co... jurek Ruda - opinia (1) Wszystko potwierdzam. Zdałam za drugim razem po kilku jazdach z Arturem.... Ruda 100% zadowolenia (1) Moja zonka zdała za 1 razem :) . Sam wcześniej próbowałem coś ją nauczyć -... Michał Nic dodac nic ująć (1) Nie bede sie tu duzo rozpisywac bo wszystko jest juz zawarte we wszystkich... Asia SUPER!!!! (1) Po 1 pełen profesionalizm, po 2 jazdy w bardzo kulturalnym towarzystwie... Kasia :D ta ktora jezdziła za sz Artur - profesjonalista w każdym calu (1) Kiedy 9 lat temu oblałam egzamin na prawo jazdy ( jadąc do przodu pasem... Asia 100 % satysfakcji ze skutecznej nauki jazdy :)) (1) Wielkie dzięki Artur!!! :)) Jazda w Twojej ELCE to naprawdę przyjemność... ADA :)) Z wyrazami wdzięczności. (2) Na kurs prawa jazdy poszłam do pierwszego ośrodka jaki sie... Olci@