Dorota - opinia (1) Dzieki mojej przyjaciółce Marysi (która również zdała za pierwszym razem)... Dorota 100/100 ! (1) 100/100 punktów ! Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać ! Pan Artur to super... Maysia Super!!! (1) Artur! Bez Ciebie nie dałabym rady-nigdy! Jesteś poprostu aniołem! Dziękuję... W. Z
POLECAM ARTUSKA (1) Suuper!! Polecam wszystkim !! Profesjonalista. Widać, że zna się na rzeczy.... Natalia Polecam! (1) Artusek jest naprawdę bardzo profesjonalnym ośrodkiem. Trafiłam tu na jazdy... renata polecam (1) pełna fachowośc! instruktor otwarty na moje sugestie. cwiczyliśmy to, w czym... Bożenka Szadkowska PODZIEKOWANIE DLA PANA ARTURA (1) Mysle, ze profesjonalizm oraz perfekcje pana Artura najlepiej oddaja... Wdzieczna kursantka Polecam w 10000000000000000000000% (1) Pan Artur Olszewski to prawdziwy pasjonat i profesjonalista ! Jestem osobą... Marek BARDZ GORĄCO POLECAM !!!!! (1) Zdałam :) i dzięki Arturowi czułam się przygotowna do egzaminu. Artur w... Aska K Wielkie Dzięki Artur :) (1) polecam wszystkim Artura, którzy stracili wiarę w to, że w końcu zdadzą ten... Agnieszka POLECAM! (1) Artur jest wspaniałym instruktorem i naprawdę kilka jazd z nim da Ci więcej,... Bea znakomity instruktor! (1) Po 3 niezdanych egzaminach, po namowie kolegi udałam się na jedynie 2 jazdy... ja SUUUPPPEEERRR!!!!! (1) DODAJĄC OPINIE NA POPRZEDNIM OŚRODKU DLA DOBRA NAS WSZYSTKICH NIE BĘDĘ NAZWY... ZADOWOLONY KLIENT Maciej Egzamin Zdany . (1) Po wielu negatywnych wyników egzaminu na prawo jazdy , po dość długiej... Łabędz Chcesz zdac? To skorzystaj z tej szkoły!! (1) Pan Artur zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, bo jest profesjonalistą w... Gwiazdka pełen profesjonalizm :) (1) Anielska cierpliwość ;)...wiara w umiejętności kursanta,profesjonalne... masmonia Rewelacyjny Instruktor - polecam!!! (1) Nadal jestem w szoku i nie mogę w to uwierzyć, ale udało się- zdałam!!! A... Karolina Artusek - EuroCompact :) jazdy dodatkowe w pigułce :D (1) Kolejna zadowolona kursantka dopisuje się do listy. Uhahana po uszy z uwagi... maria Gorąco polecam! (1) Bardzo polecam tę firmę. Wykupiłam w niej jazdy dodatkowe (kurs robiłam w... Monika POLECAM !!!!!! (1) Odebrałam swoje prawo jazdy i nadal jestem w szoku, że w końcu je mam!! Byłam... Anita