Właścicielka Mikry (2) Polecam wszystkim usługi w tym super warsztacie. Szybka i solidna diagnoza,... Wanda Naprawde godni polecenia (1) Moj stary mercedes mial pare drobnych usterek , blyskawiczna diagnoza, mila... ArekDK Audi Q7 (1) Profesjonalne podejscie do klijenta ,natychmiastowe znalezienie przyczyn... irek
Naprawa zderzaka w toyocie yaris (1) Polecam wszystkim usługi w tym warsztacie. Jesteśmy bardzo zadowoleni.... Sławek Naprawa po stłuczce Peugeot 508 (1) Takiego profesjonalizmu się nie spodziewałem. Ludzkie podejście do klienta,... Marek gorąco polecam (2) Samochód naprawiony szybko i profesjonalnie, po stłuczce nie było śladu. Patryk warsztat godny polecenia (3) 10.11.2016 tuż przed zamknięciem warsztatu pojawiłam się ja, z moim skromnym... zuza na razie OK (1) od roku ponad jeżdżę i przyznam, że jest dobrze. czasami ceny są wg mnie za... Zu Mega polecam ten warsztat, fachowa robota (1) Podjechałem z Dacią, w sumie nie były to jakieś poważne szkody, ale zostało... Wiktor Polecam! (1) Prace blacharskie i lakiernicze uszkodzonego nadkola w BMW Compact zostały... A.L. holowano przez assistance (1) Uszkodzone auto (assistance avivy) holowano mi z Helu, do zaprzyjaźnionego... mac polerowanie reflektorów przednich (1) Jestem Bardzo mile zaskoczony jakością wykonania. Naprawdę rewelacja,... kierowca Peugeot 307 Ibiza (1) Usluga: wymiana dwoch przednich blotnikow i naprawa progu z malowaniem. Jak... Piotrek Polecam wszystkim ten zakład naprawdę dobra robota (1) Oddałem samochód Audi A4 kombi do polakierowania dwa elementy ,robota... Maciej Sz Rewelacja - KLIMA (2) Najlepsza obsługa z jaką się spotkaliśmy, pełen profesjonalizm!!! Bardzo... hyundai Alfa 159 zadowolony klient / warto. (2) Miałem do malowania maskę,cieniowanie błotników,i spasowanie przodu.Wszystko... Tomek Seat cordoba (1) W seacie miałem wyciek płynu chłodniczego w kilku miejscach .Chłopaki... Zadowolony klient Super zakład (2) To była moja pierwsza wizyta, ale już wiem, że pochlebne opinie były jak... Paweł Guzik Zawsze spoko (2) polecam każdemu, kto potrzebuje mieć zrobione auto porządnie i bez częstych... Aneta vw touran 2010 (2) Konkretny właściciel - określił konkretnie co jest do naprawy - zostały... Piotr