Pierwsza klasa! (1) Warsztat pierwsza klasa! Przejechałem całą Polskę na festiwal a w dzień... Bieszczaders Szybko, niedrogo, przofesjonalnie (1) Naprawiam w tym warsztacie 2 samochody, usługi obejmowały zarówno mechanikę... Grzehoo Rewelacja :) (2) Masz popsute auto, to żaden problem!. Profesjonalizm, fachowość to pierwsze... Jolanta - Suzuki Grand Vitara
Naprawa BMW E91 (1) Zdecydowanie polecam ten warsztat, pierwszy raz do niego trafiłem w 2014 r.... Mateusz Polecam (1) Szczerze polecam! Szybka i bezproblemowa naprawa, konkurencyjne ceny,... michał zadowolona - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z jakości świadczonych usług. Wszystko sprawnie,... zadowolona Szybko i kompleksowo (1) Jakość w połączeniu z szybkością. Obsługa fachowa. Pan Wojtek swoim... Agata Renault Scenic - pęknięta szyba (1) Z pełnym zadowoleniem mogę polecić ten warsztat samochodowy. Miałem zbitą... Bogusław Lachawiec Seat Leon 2 (1) Gorąco polecam. Oddałem samochód z przetartym bokiem i pomimo kompletnego... Arek a.szczesny - opinia (1) Bardzo polecam, szybka i precyzyjna diagnoza, usterka naprawiona, wszystko... a.szczesny Asia - opinia (2) Trafiłam tu z polecenia znajomej i się nie zawiodłam. Szybko, fachowo i w... Asia Audi A6C6 (2) Po raz kolejny nasza wizyta w warsztacie zakończyła się pozytywnie. Fachowe... zadowolony klient :) PEUGEOT 307 (1) Byłem u pana Wojtka dwa razy,najpierw z wyciekiem oleju potem na wymianę opon... WALDEK Irena - opinia (2) Wszystkim szukającym dobrego warsztatu samochodowego serdecznie polecam to... Irena Inspektor - opinia (2) Warsztat p. Wojtka znalazłam w internecie. Przed świętami miałam kolizję w... Inspektor Rewelacja :) (2) Masz popsute auto, to żaden problem!. Profesjonalizm, fachowość to pierwsze... Jolanta Zakup i wymiana opon (2) OPONY - zakup i wymiana. Podziękowanie za pomoc w doborze, zakupie i wymianie... Andrzej Nie wierzyłem, że tacy mechanicy istnieją (2) Pan Wojtek to niespotykany gość. Naprawdę. Po stłuczce rozesłałem do kilku... Piotrek Drobna naprawa lakiernicza (2) Przeczytałem opinię w internecine i pojechałem. Warsztat na pierwszy rzut oka... Mini Cooper Dziękuję (2) Wstawiłem do zakładu Fiata Albea by usunąć uszkodzenia lakieru. Przez pana... Janusz