naprawa elektryki (2) Rewelacja przez duże R, żeby poczuć trzeba tam pojechać, bardzo szybko... Lukase85 OPEL (2) Warsztat GODNY POLECENIA!!!!Profesjonalne podejście do klienta, konkretna,... Kobieta Seat Cordoba (2) Witam W swoim seacie miałem zużyte sprzegło. Zrobiłem mały cenowy reserach... Kuba
VW BORA (2) Uczciwe wykonanie usług. Precyzyjne spasowanie elementów. Konkretna wycena.... Piotr VW Passat z Mazowsza (2) Fachowcy na maxa! Działają jak ambulans! Wszystko zrobione zawodowo,... Piotr PF - opinia (2) Po wypadku samochodowym, który mi się wydarzył, laweta zjawiła się w ciągu 15... PF Doradztwo Fiat :) (2) Mechanika można poznać po robocie ale też po doradztwie. Jak to sie mówi "... Jan Citroen Berlingo (2) Witam, Poleciłem ten warsztat szwagierce, bo wiem, że jest to jeden z... Marcin Ford Fusion (2) Bardzo wysoko oceniam ten warsztat za jakość usług oraz uczciwe podejście do... Magda opel combo (2) Jestem już stałym klientem "CAR". Kiedy potrzebuję pomocy w różnych... Agnieszka lakierowanie (2) Lakierowanie wykonane świetnie, szybko i w dobrej cenie. Do tego dobry... Paweł ania - opinia (2) super jakość wykonanej usługi polecam ten warsztat ania Na czas, kompletnie i uczciwie (2) Fachowa naprawa układu wydechowego, wymiana świec i przewodów i auto zaczęło... Alek Lakierowanie (2) Oddałem auto do tego serwisu (Seat). Usługa została wykonana perfekcyjnie.... Lukasz Pełen profesjonalizm (2) Jestem pod olbrzymim wrażeniem profesjonalizmu pracowników warsztatu.... Ania TP PASSAT b5 (2) Polecam usługi firmy Auto Service CAR Czajkowski, elegancko zrobione blachy,... Bodzio Polecam! (2) Szybka i profesjonalna obsługa w niskich cenach. Polecam. Ja na pewno jeszcze... Krzysztof G. Astra H Combi (2) Po czasie chciałbym bardzo podziękować za zdiagnozowanie i usunięcie usterki... Andrzej Suzuki Swift (2) Warsztat godny polecenia wszystkim zmotoryzowanym!!! Serwisuję tu swój... Monika Naprawdę polecam! (2) Bardzo solidnie, świetny kontakt i bardzo szybka naprawa. Uszkodzony zderzak... Mariusz