Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Nikola K. - opinia (1) Najlepsi! Egzamin zdany za pierwszym razem! Chyba nie jestem w stanie znaleźć... Nikola K. Ewa - opinia (1) Polecam OSK Delta! Nauka z super instruktorami, zdane za pierwszym :) Ewa Ania - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkółkę jazdy, wykupiłam tutaj dodatkowe godziny i była... Ania
Weronika P. - opinia (1) Bardzo miła atmosfera, solidna dawka wiedzy i praktycznych wskazówek, które... Weronika P. Patryk - opinia (1) Kurs praktyczny przeprowadzony w bardzo miłej atmosferze, jednak, co... Patryk Karolina - opinia (1) Bardzo polecam te szkole jazdy! Profesjonalni i i zaangażowani instruktorzy,... Karolina Maksymilian Kubiak - opinia (1) Polecam. Bardzo mili instruktorzy. Świetna współpraca. 10/10. :) Maksymilian Kubiak Zuzia - opinia (1) Polecam instruktora Bartka, bardzo miły, doskonale przygotowuje do egzaminu,... Zuzia Łukasz - opinia (1) Wykupiłem tylko dwie dodatkowe godziny na dzien przed egzaminem i zaluje, ze... Łukasz Patrysia - opinia (1) Prawo jazdy było dla mnie czymś magicznym początkowo. Wydawało się to takie... Patrysia Weronika - opinia (1) Dziękuje Panu Tomkowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu z teorii jak... Weronika Weronika P. - opinia (1) W pełni profesjonalna obsługa, zaczynając od pań w biurze, przez... Weronika P. Joanna - opinia (1) Bardzo polecam. Realizowałam kurs w formie e-learningu, a mimo to można było... Joanna Olena Tsvietinska - opinia (1) Bardzo polecam. Zaliczyłam egzamin praktyczny i teoretyczny za pierwszym... Olena Tsvietinska Alan - opinia (1) Świetne lekcje teorii prowadzone przez pana Tomka oraz bardzo dobre... Alan Weronika - opinia (1) Pan Tomek skupia się na kursantach oraz jest bardzo miły i spokojny... Weronika Martyna Galinska - opinia (1) Miałam teorię z Panem Tomkiem, przebiegła szybko sprawnie i przedewszystkim w... Martyna Galinska Patrycjazdankowska - opinia (1) Bardzo polecam tę szkółkę jazdy, zdane za pierwszym razem dzięki nauce z... Patrycjazdankowska W. - opinia (1) Świetna szkoła jazdy ! Po długiej przerwie od poprzedniego podejścia do... W. Kamil - opinia (1) Pełen profesjonalizm, z ogromną przyjemnością odbyłem cały kurs. Szczególnie... Kamil