Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

szybko, miło i kompetentnie! (1) Trafiliśmy tutaj z powodu potrzeby pilnej konsultacji u 2-letniego synka.... Magdalena Sprawne badanie USG (1) Czas oczekiwania na badanie USG bardzo krótki, możliwość wyboru dogodnego... Pacjentka bm (1) Miła i profesjonalna obsługa, punktualność w odniesieniu do umówionej godziny. Bogdan
Godny polecenia gabinet (1) Byłam na badaniu USG jamy brzusznej u doktora Kujawy i serdecznie polecam... Daria USG bioderek dla niemowląt (1) Bardzo miła i przyjemna obsługa. Lekkie opóźnienie ale przecież to zdarza się... Kinga Usg brzuszka dziecka (1) Bardzo jesteśmy zadowoleni z wykonanej usługi. Wszyscy bardzo mili o... Kasia Polecam (1) Profesjonalna i miła obsługa, bardzo wysoka jakość usług. Do tego wygodny... AK USG (1) Nasz 5-letni syn miał robione USG jamy brzusznej w kierunku refluksu... Joanna Polecam (1) Gabinet bardzo dobrze wyposażony. Profesjonalne, a jednocześnie bardzo... Ania profesjonalnie (1) Bardzo serdecznie dziękuję Panu Mariuszowi Kujawa. Wspaniały Lekarz z... Iza B Polecamy! (1) Polecamy! Szczególnie dr Kujawę. Specjalista w swojej dziedzinie, bardzo... Annie Polecam ! (1) Bardzo sprawnie wszystko załatwiłam, lekarze i personel bardzo pomocni,... ANNA USG (1) Bardzo dobrzy lekarze, przemiła obsługa, super wyposażenie i przystępne ceny.... Ola opinia (1) bardzo miła i kompetentna obsługa, badanie USG wykonane profesjonalnie Leszek USG bioderek - polecam! (1) Trafiłam do kliniki z córką w celu wykonania USG bioderek. Pan Doktor był... Marta usg przeciemiączkowe (1) Serdecznie polecam, Specjalista wykonujący usg - profesjonalny i bardzo... Ania just (1) Bardzo miła, szybka i fachowa usługa just USG brzucha-niemowle (1) Wizyta bez zarzutu. Brak kolejek, cena ok, podejście do pacjenta( w naszym... Karolina usg dziecka, bardzo profesjonalna obsługa (1) Usg umówione z dnia na dzień. Córka ( 5 lat) była mocno spanikowana badaniem.... Aneta Super obsługa , pełen profesjonalizm (1) Super obsługa , pełen profesjonalizm . Gorąco polecam Krzysztof