Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

zdecydowanie odradzam USG u lek. Błażejeja Littwin (1) Zapisałam się na USG do lek. B. Littwina zachęcona pozytywnymi opiniami. To... Katarzyna Bardzo dobrze (1) Miła obsługa, profesjonalizm. Usługi na bardzo wysokim poziomie. Polecam NS Uwaga na promocję "z tą ulotką 10zł taniej" (1) Jakość usługi od strony lekarza bardzo dobra, badanie USG przeprowadzone... Paweł Kukułka
pediatra (1) Bardzo miła obsługa i kompetentny lekarz. Natalia Super (1) Jestem bardzo zadowolony !!! Maciej Profesjonalnie (1) Jestem bardzo zadowolony jjj Polecam (1) Profesjonalnie, szybkie terminy, bardzo miła obsługa . Martyna Profesjonalnie (1) Polecam, miła obsługa, szybki termin, pan doktor skrupulatny i rzeczowy. Kamila B. Diagnoson USG (1) bardzo pofesjonalna Bardzo profesjonalna placówka. Krótkie terminy... Alina USG (1) Lekarz rozmawia z pacjentem i nawiązuje kontakt wzrokowy :-) Gorąco polecam. Patrycja Polecam! (1) Empatyczni lekarze, wszystko na czas. Pełen profesjonalizm! Monika Zachwycona (1) Serdecznie polecam, ze skierowaniem więc ceny nie oceniam, ale jeden telefon... Anna USG dzieci (1) Byłam w Diagnoson na USG z dwójka moich synów,USG było wykonywane... Martyna Więcej takich profesjonaknych miejsc (1) Szybko, sprawnie, na czas, czyściutko, bardzo kompetentna wizyta u lekarza.... JoAnna Centrum USG (1) Bardzo polecam Centrum Usg Diagnoson. Pan doktor Jarosław Kujawa jest... Ambra Usg (1) Miło,profesjonalnie i dogodne terminy . Iwona Polecam (1) Bardzo sympatyczne badanie, szybka, sprawna i profesjonalna obsługa, miła... Piotr opinia (1) wszystko co się dzieje w tej firmie jest bardzo profesjonalne Andrzej Perzanowski Świetnie (1) Robiłam tam USG wielokrotnie. Czasem prywatnie, czasem przez NFZ zawsze... MHJ szybko, miło i kompetentnie! (1) Trafiliśmy tutaj z powodu potrzeby pilnej konsultacji u 2-letniego synka.... Magdalena