Dobry korepetytor z matematyki umiejący zmienić nastawienie do przedmiotu na pozytywny

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam. Czy możecie polecić dobrego korepetytora z matematyki z Gdańska (lub Kowali) dla młodej dziewczyny z I LO? Ma ona spore problemy z matematyką, niechęć do tego przedmiotu, słabe oceny. Ktoś kto potrafiłby zmienić nastawienie do tego przedmiotu na bardziej pozytywne, pomóc uwierzyć we własne zdolności.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda, że moja koleżanka - matematyczka jest z Olsztyna :( Na miejscu nie znam nikogo. Możliwe, że będziesz musiała znaleźć kogoś metodą prób i błędów, choćby z ogłoszenia, a tych sporo jest.

Re: Dobry korepetytor z matematyki umiejący zmienić nastawienie do przedmiotu na pozytywny

Jaki zakres materiału sprawia problem?
W czym mają pomóc korepetycje? W osiągnięciu dobrego wyniku na maturze, w poprawie rozumowania przedmiotu? Czy może wszystko na raz?

Jestem po studiach technicznych. Moja matematyka w szkole była na żenującym poziomie, może jestem w stanie pomóc.

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (42 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Osiedle Warszawska (7 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...