solidna firma (1) W styczniu skorzystałam z usług firmy IMPERF. To solidna firma! Zlecenie... paluta bardzo solidna firma (1) bardzo solidna firma monika Tanio i solidnie (1) Po wykonaniu wielu telefonów na terenie całego miasta, zdecydowałam się na... Katarzyna
Kompetentnie, kompleksowo, solidnie (1) W projekcie aranżacji mieszkania firma zaproponowała mi niestandardowe... Elżbieta Alicja Kulińska - opinia (1) Mieliśmy przyjemność skorzystać z usług Meblo - Serwisu montując meble... Alicja Kulińska Solidny fachowiec (1) Uczciwa firma. Marek Naprawdę polecam:) (1) Korzystałam już z usług tej firmy dwukrotnie. W obu przypadkach spotkałam się... AB lipa (1) Halo ochrona śpi... Firmy maja miejsca powykupywane, a i tak jest wolna... mietek Firma godna polecenia! (1) Dla fachowców z Meblo-serwisu nie ma rzeczy niemożliwych. Potrafią na miejscu... Wojtek fachowa pomoc (1) miła i pomocna obsługa. pomogą dobrać, znaleźć inne rozwiązania. Jak czegoś... Kazimierz zadowolony (1) Firma wykonywała nam szafki do łazienki na wymiar, wybór kolorów oraz... maciek Polecamy!!! (1) Szybka, sprawna pomoc. Bardzo mili i przystojni panowie. Zakończyli naszą... Paula, Kasia, Asia sonata (1) Piękne położenie i piękna okolica. Anita Jankowska Polecamy (1) W ubiegłym roku zdecydowaliśmy się z żoną na mieszkanie osiedlu Oliva.... zadowolony klient Polecam (1) Polecam, bo tam otrzymałam fachową pomoc przy wyborze drzwi, a mają ich... MS Here it is (1) Here you can find everything you need phoenix allegheny bull to... KiniownSOKNix Obrazy bomba (1) Bardzo podoba mi się sposób działania firmy, klient i jego potrzeby są na... Piotr kolejne 'wybryki' dewelopera (1) Ciąg dalszy. Po tych wszsytkich walkach teraz przyszła pora na podpisanie... Tomek nigdy wiecej (1) poniewaz ta firma nie wywiazuje sie z umowy i z ludzi robi wariatow to... monika Deweloper nie dbający o klienta (1) Osobiście nie polecam tego dewelopera. Był nastawiony tylko na własny zysk.... Damian