Firma bardzo dobra (1) Firma pana Adrzeja Józefczyka przeprowadziła remont mojego mieszkania w... Wiesław Butajło and then the roof caved in 53 (1) amanda staveley kai shun mandoline professional slicer american eskimo dog... jearrizeAcces Fachowo i profesjonalnie (1) Zamawialiśmy w Stol-kosie blat kuchenny i łazienkowy. Asortyment zdecydowanie... Piotr
Polecam w 100% (1) Firmę SZACH-MAT polecili mi znajomi i mieli rację we wszystkim co mi... Ania ... (1) Pobrał zaliczkę, nie skończył remontu. Jeżeli chodzi o wykonanie WSZELKICH... Życzliwy Solidny wykonawca (1) Firma godna polcenia. Poprzednia ekipa dekarska nie spisała się tak jak bym... Andrzej Koźlak Firma godna polecenia (1) Firma godna polecenia Ryszard Kowalski click here (1) damned good content... check this.... privat chat see you Stychiach Super obsługa (1) To, jaka obsługa jest w salonie jest wręcz pozytywnie zaskakujące :) W żadnym... Polka m - opinia (1) rewelacja m biuro VERUS Nieruchomości z Gdyni - kompetentna obsługa transakcji (1) Biuro zrealizowało w bardzo krótkim czasie transakcje sprzedaży naszego... Marcin Waldemar Goitowski - opinia (2) Miałem okazję i przyjemność skorzystać z usług firmy perTE w zakresie... Waldemar Goitowski Godny polecenia (1) 2 lata po odbiorze i wszystko super .... Arkonska Wimbledon super firma (1) W pełni potwierdzam bardzo dobrą opinię poprzednich klientów firmy Do Cer Te.... Kazimierz K. wszystko wporzadku (2) jak dla mnie naprawde fajny developer ... odebralem mieszkanie na BB i... oxy Urszula Dyguś - opinia (1) Bardzo dobry fachowiec,prace hydrauliczne i elektryczne wykonywane są z... Urszula Dyguś R.H.Mleczko - opinia (1) Miła i fachowa obsługa, a przede wszystkim profesjonalizm.Moje... R.H.Mleczko zdecydowanie polecam (1) Na początku obecnego roku korzystałam z usług firmy K2 przy kompleksowym... Monika Żewłakow Dobra zabudowa (1) Dobra firma tanio, szybko, bezpiecznie polecam!! Dariusz Polecam firmę Pana Marka (1) Szczerze polecam firme pana Hintzke. Zainstalowana pompa ciepła działa bez... Wojciech Woźniak