jestem zadowolona (1) skorzystalam z usługi w lipcu tego roku. rolety zostały zamontowane wprawdzie... Beata POLECAM (1) Bardzo łatwo się umówić w dogodnych popołudniowo-wieczornych godzinach na... Wieda nie żałuję! (1) mimo stosunkowo wysokiej ceny za wykonane usługi (renowacje drzwi) jestem... Marek
POLECAM! (1) Miła i profesjonalna obsługa, szeroki asortyment i szybka realizacja. Godny... zadowolony klient serdecznie polecam ! (1) Fachowo. Szybko. Kompetentnie. DoCerTe to uslugi na najwyższym poziomie, o... Magda Fuszerka i jeszcze raz fuszerka (1) Witam, wszystkim naiwnym (tak jak ja) którzy dali się wrobić w kupno... mieszkaniec polecam tą agencje (1) bardzo miło i profesjonalnie polecam wszystkim karina POLECAM (1) Usługa wykonana sprawnie i profesjonalnie. cała operacja trwała ok 4 godz. (... Anna aga - opinia (1) oby więcej takich firm aga Polecam firme klir (1) Wykonali u mnie w domku jednorodzinnym instalację odkurzacza centralnego oraz... Tomasz Portas BRAK SZACUNKU DLA KLIENTA (1) Tydzień temu oglądałem mieszkanie z oferty tego biura, które mi się spodobało... piotrek746 SUPER SUPER SUPER !!! (1) Widze wszyscy tutaj chwala Biuro Neptun za zakup a ja baaardzo im dziękuję za... Michalina Profesjonalizm w każdym calu! (1) Chciałabym podziękować za wspaniałą obsługę z jaką spotkałam się w salonie... Monika GORĄCO POLECAM!!!! (1) Jestem zaskoczona poziomem usług tej firmy. Mieszkanie to podstawa a jego... ANIA PROFESJONALNA I SYMPATYCZNA OBSŁUGA (1) Agencji Nieruchomości w Gdyni aż trudno zliczyć. Z opinii znajomych... Gosia Zgodne z umową (1) Wszystim polecam ą firme. Towar i montaż pierwsza klasa. Inna firma wstawiała... Fasolka zakupy na stronie internetowej (1) Miałem okazję kupować w sklepie innternetowym Wemy. Powiem szczerze, że... Piotr Niezadowolona (1) Sklep wydaję się być dobrze zaopatrzony natomiast OBSŁUGA jest fatalna. Po... basia remont mieszkania - jestem zadowolony (1) Bud-gips wykonywał u mnie remont połowy mieszkania: poprawa instalacji... Jan Poszukuje sprawdzonego architekta z Gdyni (2) Witam - poszukuje sprawdzonego architekta z Gdyni do wykonania projektu... Radek