Okna buble. Niesolidny prezes. (1) Wymienione w sierpniu 2006 okna maja wadliwe szyby. W maju 2008 roku uznano... Ludwik Mozdzierz NIE POLECAM (1) JESLI TO CZYTASZ ZAUFAJ LUDZIOM KTORZY WYRAZILI TU SWOJE OPINIE --... zly na siebie i na nich szybko (1) bardzo profesjonalnie, dobry kontakt mailowy i telefoniczny, mozliwosc... arkadiusz
zadowolony klient (1) o istnieniu tego salonu dowiedziałam się od koleżanki. Panie w profesjonalny... joanna buraczewska Poniżej krytyki! (1) Niesamowitym jest jak w dzisiejszych czasach wolnorynkowa firma może tak... Piotr Grabowski rewelacja !!!!! (1) Nietypowe wymiary otworów w scianach. Sadzilem ze juz nie bede mial drzwi... Piotr Rumia Profesjonalna ekipa godna polecenia (1) Fachowiec, który potrafił dobrze doradzić i znaleźć dość nietypowe... sm M3 na nowocześnie z nutką romantyzmu (1) Pani Basia jak zwykle nas miło zaskoczyła, już w poprzednim mieszkaniu... Krysia Godni polecenia (1) Panowie godni polecenia. Miło spojrzeć na ich pracę a później na efekty wbrew... Tomasz szybko, tanio i dobrze jakościowo (1) mogę polecić tego Pana! g Solidnie i terminowo (1) Firmę zatrudniłem do przebudowy oraz wykonania bobudówki... Łukas W. polecam (1) Jakiś czasem temu wynająłem tę firmę do przeprowadzenia remontu mojego... roman super (2) super magii Nierzetelny kontrahent - Odradzam (1) Skorzystałem po raz pierwszy i jestem zawiedziony. Zamawiając drewno... Krzysiek Fachowcy! (1) po prostu fachowcy, konkretni, terminowi i bardzo dobrzy. Zrobili mi remont... Jakub Rolety Vegas aluminiowe (1) Witam. Firma DANKAM wykonała i zamontowała u mnie rolety aluminiowe w... Barbara Detlaff MŁODY,INTELIGENTNY I ZAWSZE USMIECHNIĘTY...POLECAM (1) PROFESJONALNIE I Z WYCZUCIEM DORADZI PRZY DOBORZE STOLARKI DRZWIOWEJ. MIŁE... MAREK.L. Profesjonaliści (1) Kupiłam mieszkanie w stanie deweloperskim.Nie mieliśmy pomysłu na... Dominika Maniszewska Polecam! (1) Spokojnia mogę polecić firmę, która wykonała mi zabudowę mebli kuchennych.... Zadowolona Bardzo solidna firma. (1) Skorzystałem z usług tej firmy w zakresie systemu alarmowego do domu.... Michał