.... (1) - Jak kupujesz mieszkanie to tańczą przed tobą i zapewniają fachowość i... Mieszkaniec Leszek D - opinia (1) Panowie wykonali przeprowadzkę mojego mieszkania szybko i niedrogo. Byłem pod... Leszek D rafal - opinia (1) miła i fachowa obsługa szybki terminowy montaż okien czyste wykonanie rafal
GODNI POLECENIA (1) Jako że jestem bardzo wymagającym klientem, wśród wielu ofert różnych Firm... Karol TAK , ALE !!!!!!! (1) Sklep ok ,ale niestety nie można zwrócić np. kafli ,jeśli kupi się za dużo... mika Uwielbiam tą dzielnice :) :) :) :) (1) to co powyżej :D Lorbi Bardzo niezadowolony klient (1) Od trzech lat nie mogęr się doprosić naprawy wadliwych okuć i wymiany... Dr inż. arch. Stefan Niewitecki Rewelacja (1) Wykonanie pokrycia dachowego zgodnie z projektem i w umówionym czasie. Firma... Robert Szczuraszek Nie ma jak na Żabiance (1) Żabianka to niewątpliwie najlepiej zlokalizowana dzielnica Gdanska.Lubię... Gosia profesjonalni i terminowi (1) Bardzo profesjonalni fachowcy w najlepszym tego słowa znaczeniu. Znają się na... zofia arndt p.zawadzki - opinia (1) miła obsługa polecam p.zawadzki Firma godna polecenia (1) Firma handlowa, która nie tylko oferuje w rozsądnej cenie wysokiej klasy... Luiza Skubisz ala+voj - opinia (1) Bardzo dobre wykonanie, szybko, na czas, profesjonalne doradztwo; obsługa bez... ala+voj Gorąco polecam (1) Bardzo gorąco polecam , kupiłam domek od Pana Bednarskiego i jesteśmy bardzo... Jolanta Wencel Polecam (1) Fachowe doradztwo, rabaty i duzy wybor. Polecam kazdemu kto remontuje lazienke. Maria polecam! (1) W mojej opinii, najlepszy firma budowlana, i to nie tylko w Trójmieście. Jako... EN Nic nie MA (1) Chciałam kupić kafelki Roma Yellow. przed dokonaniem zamówienia zapytałam czy... Aga za całego serca polecam (2) Korzystałam z pomocy pani Stefańskiej jeszcze w czasach, kiedy pracowała w... ewa Tomek - opinia (1) Odbieram mieszkanie w sierpniu na Jaśminowym. Trochę daleko ale za to dobra... Tomek antypośrednik (1) Ilekroć komukolwiek opowiadam o tej transakcji, umiera ze śmiechu i mówi... Ewa