super (1) dostępny materiał, dowóz gratis K Ewa - opinia (1) Od 4 dni nie mogę się dodzwonić, nie ma kontaktu mailowego. Jestem poza... Ewa zdecydowanie polecam (1) Kontakt telefoniczny i mailowy naprawdę wzorowy, szybko dostałam szczegółową... lili
odradzam sklep dobre meble (1) Kupiłam segment z kolekcji Werona wraz ze skręceniem i wnoszeniem za które... Alina nigdy więcej (1) Witam skorzystałam z oferty firmy, jednak uprzedzam wszystkich przed nimi,... gosik Bardzo profesjonalna firma ! Fachowcy,szybko i sprawnie. (1) Wymieniłam okna w firmie Win-Bud.Jestem bardzo zadowolona.Mam teraz ładne i... Sywia Sz. Ludzie!! Fachowiec!! Prawdziwy!! (1) Na prawdę gorąco polecam. Robota wykonana czysto i dokładnie. Było lekkie... Rafał Bardzo gorąco polecam (1) Praca została wykonana bardzo profesjonalnie z polotem, kolorostyka dobrana... Michał artysta (1) mnóstwo pomysłów, szybko, czysto, dokładnie, polecam ! Zbigniew Ligenza Polecam (1) Bardzo przyjemny kontakt. Pan rzeczowy i komunikatywny. Łatwość w relacji... Krzysztof Polecam (1) Pan Bartek to bardzo kreatywna osoba. Nasza współpraca od początku była z... Gosia firma na medal (1) O firmie mozemy sie wypowiadac w samych superlatywach.Przemila... kasia i michal CAŁKOWICIE ODRADZAM, TO JAKAŚ KPINA !!!!! (1) Odradzam tą niesolidną firmę. W dniu dzisiejszym dzwoniłem, żeby zamówić... zainteresowany Nadmorski Park Krajobrazowy (1) Przymorze sąsiaduje z najpiękniej zagospodarowanym terenem nadmorskim. Oprócz... Kaja bardzo miłe zaskoczenie, godne opisania! (1) zacznę od tego, iż rzadko mnie zaskakują firmy remontowe a tym bardziej... Marian ANTABA=DOBRY WYBÓR. (1) Już od prawie dwóch miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką drzwi... M.K obszywalnia przeniesiona z ul. Kilińskiego (1) Profesjonalna, szybka i miła obsługa! Gorąco polecam przystępne ceny! klementyna SERDECZNIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam , niniejszym polecam w/w firmę. Obawiałem się remontu - efekt zaskoczył... mniro@wp.pl Polecam (2) Profesionalizm najwyższej klasy, polecam!!! zadowolony klient Wszystko w jednym miejscu... (1) ... drzwi, podłogi i fachowe doradztwo. No i zero zmartwień. Terminy, godziny... B.Kismanowska