Polecam (1) Kupiłam rok temu mieszkanie. Jestem zadowolona. Wiadomo, że w każdym nowym... Anna Niezwykle mobilna firma (1) Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Polecam. Problemy są rozwiązywane w... Tubylec Masakra (1) Dzisiaj pojechałam dokupić kafle.Obsługa w sklepie sprawna pani jedna... Aśka
Paulina - opinia (1) Firma jest ok, bardzo miła obsługa, jak najbardziej polecam! Paulina Również Polecam! (1) Również polecam firmę Dars. Jest to naprawdę rzetelny deweloper. Bardzo miła... Joanna osowa (2) :) J. Firma godna polecenia (1) Bardzo polecam współpracę ze studiem aranżacji wnętrz Tryton. Pani architekt... joanna brak odpowiedzi reklamacji (1) drzwi dostarczone z wgnieceniami,w kartonie brak gwarancji i... roman dawidowski Kiedyś było lepiej... (2) Osowa stała się ofiarą własnego sukcesu... Osiedle rozwija się bardzo... kamlan kiko - opinia (1) Bardzo ładnie wykonana zabudowa kuchni, starannie, bez fuszerki. Projekt... kiko Fachowo (1) Usługa na wysokim poziomie. Fachowo, szybko, sprawnie. str Świetne biuro!!! (1) Chciałbym przede wszystkim podziękowac Pani Annie Szewczyk , mało , że to... stały klient Fatalny brak profesjonalizmu (1) Nie moge zbyt wiele pisac bo sprawa jest zbyt powazna. jedno powiem -... Hanna Styczen OK (1) obsługa bardzo profesjonalna, wykonanie usługi perfekcyjne. Polecam Jaceks Polecam. (1) Dobry kontakt, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Z mężem zdecydowaliśmy się... Ewa M. świetna obsługa - fachowy montaż (1) fajne meble, świetna obsługa - fachowy montaż Wojtek HTH -Polecam prawdziwy ekspert w Kuchni (1) Tego oczekiwalismy od "Eksperta w Kuchni" -milo,szybko,sprawnie i... Tomasz Bardzo dobra obsluga klienta (1) Bardzo dobra obsluga klienta jak i szeroki asortyment -nawet Rabacik... Dolis zamieszkiwanie na Suchaninie (1) Mieszkam na Suchaninie 20 lat. Po pierwsze wieje, wieje, wieje, zjedzie sie... as zakup drzwi (1) Gorąco polecam tę firmę. Zamówiłem drzwi z usługą wymiany starych. Montaż i... cezary