chwale sobie Arskom (1) obsluga bardzo mila i rzetelna. ceny negocjuje sie z .p Robertem - bardzo... rafal wyciek ze ściany (1) Panowie przyjechali nawet szybciej niż początkowo planowali. Szybko i... M.L. Nie jest źle ale... (1) Plusy: czystość, spokój, niewielkie rozmiary osiedla, nowe budownictwo.... ikabg
Polecam (1) Polecam gorąco!! Wykonawcy sprawdzenie!!! Projekt nowoczesny, z... Izabela Karolina - opinia (1) Bardzo miła obsluga, chętna do pomocy. Mieszkania bardzo fajne w ładnej... Karolina solidna firma (1) wynająłem tą firmę do wyremontowania mojego ogrodu w Gdyni, jestem bardzo... Jerzy Brzeziński POLECAM - PROFESJONALIŚCI!!! (1) ZAMÓWIŁEM STOLIK SZKLANY WG PROJEKTU Z INTERNETU. PROFESJONALNE WYKONANIE I... Piotrek Szczerze polecam (1) "Jolex Nieruchomości" to biuro z pomocą którego zakupiłam moje pierwsze... o_la_la Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Madamebel. Pani Marta stworzyła bardzo... Mariah warto !!! (1) Deweloper godny zaufania. Jakość mieszkania bardzo wysoka. Cena jak na... Marcin Fajny sklep ,ale brak kontaktu telefonicznego (1) Dobry sklep , z miłą obsługą i niezłym asortymentem ,ale nie odpowiadają na... mika POLECAM (1) Facet wie o co chodzi w urządzeniach spalinowych. Od razu zdiagnozowal... ryszard monika - opinia (1) We wrześniu zeszłego roku trafiłam do w/w salonu. Jakość mebli, ich cena jak... monika Nie polecam! (1) Zgadzam się z Panią Ewą - pracownicy firmy nie umieją liczyć. Zamówiłam kafle... klientka MYSLIWSKIE (2) odbior mieszkania zaakceptowany po 1 odbiorze no i mila obsluga , wiec polecam hero Anna i Marek (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy "Houselab". Nasze oczekiwania co do... Anna Z. solidna firma (1) Solidna firma, godna polecenia lysystefan Już ponad rok mieszkam (1) Odebrałam mieszkanie na Zaspie w sierpniu 2007. Przez cały okres budowy byłam... Barbara Profesjonalnie i szybko (1) zalezało mi na zamontowaniu okien w 1 dzien ze wzgledu na pogodę, zimno.... Witek Odbiór wymarzonego mieszkania. (1) W ub. m-cu odebrałam swoje wymarzone mieszkanie, polecam wszystkim firmę... Krystyna Dwórznik