super salon (1) meble tylko tam...................... as Bardzo solidna firma remontowa zdecydowanie godna polecenia! (1) Powiem bez ogródek. Mój koszmar remontowy skończył się wraz z podpisaniem... Monika i Piotr polecam (1) Ja jestem bardzo zadowolony, fachowo, szybko i w moim guście urządzono mi... Michał
wojtek - opinia (2) Panie wzieły zaliczkę i tyle je widziłem. Moze po przeczytaniu tej opini... wojtek SPROSTOWANIE (1) Panie Wojtku, dokładnie 2 lata temu z powodu Pana rozwodu, wstrzymał Pan... aldesign to wszystko to klamstwo (1) ta pani ktora opisala nowy port chyba tu nigdy nie byla w tym co napisala nie... mieszkanka np Peknięty wężyk (1) Profesjonalnie i fachowo. Polecam. Bez problemu przyjęto moje zgłoszenie... Agnieszka Brzezińska Dobra firma (1) Polecam Firmę Muskat & Wicher Nieruchomości.Mają dobrych handlowców . Chaty... Karolina architekt wnętrz-projektant (1) mam mieszkanko na Brodwinie - nie wiedziałam jak je przeobrazić w cos... kaja oszusci czy zapominalscy (1) wybrałam okna przyjechali wymierzyli podpisaliśmy umowe wzieli zaliczke i... ewika OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 (1) Ta firma to nie porozumienie wszystko jest piękne dopóki nie podpisze się... Kamila polecam (1) terminowo,profesjonalnie,szybko i sprawnie. Asia Anna Owsiany - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować z architektami z DP dwukrotnie (ostatnio nad... Anna Owsiany Polecam Centrum Dekoracji Wnętrz w Sopocie. (1) Witam Wszystkich. Ostatnio remontowaliśmy z mężem dom. Koleżanka podsuneła... Jola Warsztaty budownictwa alternatywnego z materiałów naturalnych 2009 – Fundacja Earth Hands&Houses (1) Szanowni Państwo, W tym roku jako kolejnym zapraszamy Was na warsztaty... EH&H NIGDY WIĘCEJ !!! (1) WSPÓŁPRACĘ Z TYM ZAKŁADEM WSPOMINAM BARDZO ŹLE, ŻEBY NIE POWIEDZIEĆ... NAIWNA polecam (1) Zawsze powtarzam że jak się na tym nie znasz to się tego nie tykaj i dzwoń po... Marcin Wesołowski Rozczarowana (1) Byłam dziś w tym salonie i jestem bardzo rozczarowana . Ogólnie ekspozycja... Iza Marzena - opinia (1) Zupełnie nie zgadzam się z opnią Pani Agnieszki.W marcu robiłam remont... Marzena Pierwsze wrażenie - tragedia (1) Dwukrotnie umawiałem się z pracownikami firmy. Dwukrotnie obiecano mi że ktoś... Maciej Szulc